Leirit

Tulevat leirit

Hei kaikki!
Polyleirin aika on jälleen koittanut!

Polyamoriset, monisuhteiset, suhdeanarkistit, aiheista kiinnostuneet sekä heidän perheensä toivotamme tervetulleiksi Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry:n leirille.

Leiri järjestetään 14 – 16.9.2018 ja sijoittuu samaan paikkaan kuin viimeksikin eli kuvankauniin Nuuksion maisemiin Espoossa, Lärkanssin leirikeskuksella kätevästi hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä. Keskuksessa on leireiltä tutut mukavuudet: sauna, nuotiopaikka, suuri keittiö, sali yhteistä oleskelua varten sekä mukavat ulkovessat.

Tiedossa on kiintoisaa ohjelmaa; esimerkiksi keskustelua yhteisistä kiinnostuksen kohteista, Virallisen leiripaidan painatustyöpaja, saunomista, nyyttärihenkinen juhla-ateria ja nuotiolla istuskelua.

Leirin kohokohtana toimii yhdistyksen kunniajäsen ja muutenkin jo monien tunteman Juuso Kekkosen esiintyminen. Juuso Kekkonen on kohtuuttoman avoimesti poly, queer ja kinky. Hän kertoo vitsejä ja tarinoita näistä aiheista ja pohtii niiden kautta yhteiskunnan tabuja ja rakenteita. Ja pyllyjä! Tunnetuimpana hänen esityksistään lienee laajalti tunnettu “Outo homo” -monologi. Lue Juusosta lisää: https://www.juusokekkonen.fi/juuso/

Jo suunnitellun ohjelman lisäksi voidaan kehittää kaikkea muutakin kivaa, kuten ulkopelejä, workshoppeja, askartelua, letunpaistoa, joogaa tai vaikka halibileitä. Jos haluat järjestää jonkinlaista ohjelmaa ota yhteyttä (polyleiri@gmail.com), niin keksimme keinot toteuttaa ohjelma käytännössä. Innokkaat tekijät otetaan kernaasti mukaan ideoimaan ja toteuttamaan ohjelmaa, joten hihkaise ja liity mukaan karkeloihin!

Leirikeskuksessa on yhteensä 50 vuodepaikkaa, ja rohkeat voivat tietenkin majoittua ulkoalueille teltoissa tai muissa härveleissä. Muistathan ilmoittautua saman tien varmistaaksesi paikkasi leirillä!

Osallistumismaksu:
Jäsen: 15e
Ei-jäsen: 25e

Alle kouluikäiset nukkuvat samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi.
Mikäli et jostain syystä pääsekään leirille, maksua ei valitettavasti voida palauttaa.

Leiri kestää perjantai iltapäivästä sunnuntai päivään asti. Sauna on potentiaalisesti lämmin ympäri vuorokauden kunhan joku sitä lämmittää ja pilkkoo puita. Joka tapauksessa tulet leimahtavat kiukaassa viimeistään illan koittaessa jokaisen lauteille uskaltautuvan kankkuja lämmittämään ja lauluhammasta kutkuttamaan. Leirisaunat ovat sekasaunoja, joten jos toivot erilaista järjestelyä kuten esimerkiksi mahdollisuutta peseytyä omassa rauhassa, ota meihin yhteys. (polyleiri@gmail.com) Tehdään yhdessä kaikkien leiristä mahdollisimman mukava.

Ruoka- ja juomapuoli ovat tuttuun tapaan jokaisen omissa käsissä. Leirikeskuksella on hyvän kokoinen keittiö käytössä.

Ilmoittautumiset osoitteeseen polyleiri@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.8.2018.

Leirillä on myös Facebook-tapahtuma, mutta ilmoittautumisia otetaan vastaan vain sähköpostilla. Facebook-huutelut menevät kuuroille korville.

Malli-ilmoittautuminen:

Haluan osallistua Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen leirille!

Nimi: Paavo Parisuhdeanarkisti
Puhelinnumero: (123) 456 789 9836
Syntymäaika: 6.6.1927
Kotikunta: Enontekiö
Oletko yhdistyksen jäsen: (tai maininta ”ei jäsen”)
Sähköpostiosoite: polypallo@sähköpostiosoite.com
Muuta huomioitavaa: ???

Kerrothan, jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, joista meidän olisi hyvä tietää. Näitä tietoja käsitellään vain järjestäjien kesken ja tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Tässä yhteydessä on hyvä ottaa esille myös mahdolliset saunavuoroihin tai muuhun leirin kulkuun vaikuttavat asiat.

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Mikäli maksuohjeita ei muutaman päivän sisällä kuulu, hihkaise perään. Leirimaksun maksettuasi eräpäivään mennessä saat myös leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Samassa yhteydessä avataan leirimaksun maksaneille sähköpostilista, jolla voi keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

Tietoa yhdistyksestä sekä ohjeet jäseneksi liitymiseen kotisivuiltamme:
http://polyamoria.fi
http://polyamoria.fi/yhdistys/liity/

Tervetuloa leireilemään!

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen puolesta,
Leiritonttu aka. Alex

 

Menneet leirit

8.-10.9.2017

Järjestimme kaikenlaisille poly-ihmisille leirin Espoossa Nuuksiossa, leirikeskus Lärkansissa. Saimme kunniavieraiksemme More Than Two -kirjan kirjoittajat Franklin Veaux ja Eve Rickert. Leirillä oli tuttuun tapaan monenlaista ohjelmaa erilaisista työpajoista yhteiseen ruoanlaittoon ja saunomiseen.

15.-17.7.2016

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry järjesti myös lapsille tarkoitetun polyleirin Kranstolpan leirikeskuksessa Pirkkalassa. Ohjelma muotoutui vapaan yhdessä olon ja jutustelun ympärille. Saunottiin, uitiin lämpimässä vedessä, puhuttiin ja laitettiin ruokaa.

15.-17.8.2014

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry järjesti myös lapsille tarkoitetun polyleirin  leiri- ja kurssikeskus Aurinkolahdessa. Leiri sisälsi paljon vapaata oleilua, jolloin tutustuimme toimiimme ja keskustelimme kaikista mielessä olevista aiheista. Lisäksi viikonlopun aikana oli myös alustettua keskustelua, henkilösuhteiden valokuvausta – saimme upeita otoksia – ja rentouduimme psykologin vetämässä tietoisessa läsnäolossa. Lapset näkivät samanlaisissa perheissä eläviä ihmisiä. Sauna lämpeni molempina iltoina ja iltaisin istuimme myös iltanuotiolla.

Vuodelle 2013 suunniteltu leiri on siirrettiin vuodelle 2014 merkittävästi nousseiden kustannusten vuoksi.

27.-29.4.2012 Polyleiri

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry järjesti toisen polyleirin Kurssi- ja leirikeskus Aurinkolahdessa, joka sijaitsee 15 km Turun keskustasta.

29-31.7.2011 Polyleiri

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry järjesti ensimmäisen polyleirin 29.-31.7. Leiri pidettiin Kurssi- ja leirikeskus Aurinkolahdessa, joka sijaitsee 15 km Turun keskustasta. Leirillä oli ohjelmassa ohjatun toiminnan lisäksi paljon rentoa yhdessäoloa.