Miitit

polymiitti-0139-Edit_SKNMiitit ovat vapaamuotoisia tapaamisia. Ihmiset kokoontuvat ennalta sovittuna päivänä ennalta sovittuun paikkaan joko keskustelemaan ennalta sovitusta aiheesta tai vaan tapaamaan toisiaan. Miitit eivät ole yhdistyksen järjestämiä,  vaan ihmiset ovat sopineet tapaamisajoista ja -paikoista yhdistyksen foorumilla tai Facebookissa, samoin kuin poikkeuksista ja ylimääräisistä tapaamisista. Yhdistys auttaa tarvittaessa miittien järjestämisessä ja uudelleen käynnistämisessä.

Helsingin miitit

Helsingin miittejä on viimeaikoina pidetty keskustakirjasto Oodin kahvilassa (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki; 1. kerros). Tapaaminen on joka kuun 14. päivä klo 18.

Tarkasta aika ja paikka sivuston oikean laidan tapahtumakalenterista.

Jyväskylän miitit

Jyväskylän miitit ovat taas käynnistymässä pienen tauon jälkeen. Tiedot miittien ajankohdista ja paikoista saa Facebookin Jyväskylän FB-ryhmästä.

Tampereen miitit

Tampereen polymiitit järjestetään joka kuun 20. päivä useimmiten Pirkanmaan Setan esteettömissä ja lapsiystävällisissä tiloissa klo 18-20. Miitteihin ovat kaikki tervetulleita. Miitin järjestävät Pirkanmaan polyt Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen ja Pirkanmaan Setan tuella.

Tapaamisia on pidetty myös monissa Tampereen keskusta-alueen kahviloissa ja ravintoloissa. Miitti ajankohdista ja paikoista keskustellaan Facebookissa Tampereen ryhmässä.

Turun miitit

Turun tapaamiset pidetään usein kuukauden 10. päivänä Cosmic Comic Cafessa.