Miitit

polymiitti-0139-Edit_SKNMiitit ovat vapaamuotoisia tapaamisia. Ihmiset kokoontuvat ennalta sovittuna päivänä ennalta sovittuun paikkaan joko keskustelemaan ennalta sovitusta aiheesta tai vaan tapaamaan toisiaan. Miitit eivät ole yhdistyksen järjestämiä,  vaan ihmiset ovat sopineet tapaamisajoista ja -paikoista yhdistyksen foorumilla tai Facebookissa, samoin kuin poikkeuksista ja ylimääräisistä tapaamisista. Myös linkki sivulle, jolla sovitaan Helsingin teemallisten miittien aiheista löytyy foorumin kautta.

Helsingin miitit

Helsingin miitit on yleensä pidetty kahvila Steamissä, Kaisaniemessä. Tapaaminen on joka kuun 14. päivä klo 18.

27.11.2019 – Myös joulukuun miitti pidetään Oodin kahvilassa (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki ; 1. kerros). Koska 14.12. on lauantai ja Oodi sulkee kahdeksalta, aloitetaan miitti jo klo 17.

8.11.2019 – Helsingissä on parhaillaan uuden miittipaikan etsintä käynnissä ja marraskuun miitti pidetään Oodin kahvilassa (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki ; 1. kerros), torstaina 14.11. klo 18.

Jyväskylän miitit

Jyväskylän miitit ovat taas käynnistymässä pienen tauon jälkeen. Tiedot miittien ajankohdista ja paikoista saa Facebookin Jyväskylän FB-ryhmästä.

Tampereen miitit

Tampereella kokoonnutaan yleensä kuukauden 20. päivän tienoilla. Tapaamisia on pidetty monissa Tampereen keskusta-alueen kahviloissa ja ravintoloissa. Ajankohdasta ja paikasta järjestetään yleensä äänestys Facebookissa Tampereen ryhmässä.

Lisäksi Tampereella yhteistyössä Pirkanmaan Setan kanssa järjestetään polyamoriavertaistukitapaamisia jokaisen kuukauden viimeisenä torstaina.

Turun miitit

Turun tapaamiset pidetään usein kuukauden 10. päivänä Cosmic Comic Cafessa.