Kokoukset

Menneet kokoukset

29.4.2017 Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous Tampereella

Polyamoria – Monisuhteisuusyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Media 54:n saunatilassa Tampereella. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset vuosikokouksen asiat ja joukko sääntömuutoksia. Kokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Aisla Uuttu ja hallitukseen Iivari Koutonen, Markus Oja, Juhani Toivonen, Timo Jousimo ja Alex Tuomi.

4.1.2017 Yhdistyksen ylimääräinen kokous Helsingissä

Päätettiin Seta ry:n järjestöjäsenyyden hakemisesta.

7.5.2016 Yhdistyksen vuosikokous Helsingissä

Polyamoria – Monisuhteisuusyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin nuorten toimintakeskus Hapessa (Sörnäisten rantatie 31) Helsingissä klo 17 alkaen. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset vuosikokouksen asiat. Kokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Aisla Uuttu ja hallitukseen Kim Hokkanen, Iivari Koutonen ja Markus Oja. Yhdistyksen vuosikokouksen jälkeen hallitus järjestäytyi: Kim Hokkasesta tuli varapuheenjohtaja, Iivari Koutonen jatkoi sihteerinä ja Markus Oja otti harteilleen rahastonhoitajan ja jäsenvastaavan manttelit.

28.6.2013 Ylimääräinen kokous Helsingissä

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys ry:n  ylimääräinen kokous pidettiin kahvila Piritassa (Eläintarhantie 12), Helsingissä Pride-perjantaina klo 18.00. Kokouksessa käsiteltiin tilinpäätöksen kuuleminen, toiminnantarkastajien lausunto, seuraavan vuoden talousarviosta päättäminen ja vastuuvapauden myöntäminen edellisvuoden hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

11.5.2013 Yhdistyksen vuosikokous Turussa

Polyamoria – Monisuhteisuusyhdistys Ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin panimoravintola Koulun (www.panimoravintolakoulu.fi) historianluokassa klo 14.00. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset vuosikokouksen asiat – tärkeimpinä toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen kuuleminen, seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta päättäminen ja yhdistyksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valitseminen. Varsinaisen kokouksen jälkeen halukkailla oli mahdollista jäädä keskustelemaan yhdistyksen tulevaisuudesta ja toiminnasta uuden hallituksen kanssa.

25.2.2012 Yhdistyksen vuosikokous Helsingissä

Polyamoria – Monisuhteisuusyhdistys Ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 25.2.2012 klo 15.00 alkaen Harry’s Barin kabinetissa (Liisankatu 27, Helsinki). Kokouksessa päätettiin tärkeitä yhdistyksen toimintaa käsitteleviä asioita, joten toivoimme mahdollisimman monen jäsenen ja jäsenyyttä harkitsevan saapuvan paikalle. Kokouksen jälkeen oli ohjelmassa vapaata seurustelua ja miittihenkistä oleskelua.

26.2.2011 Yhdistyksen vuosikokous 2011 Tampereella

Vuosikokous järjestettiin 26.2.2011 Tampereella klo 14 alkaen erään jäsenen kotona Tampereella. Tarjoilua nyyttäriperiaatteella. Lisätietoja osoitteesta polyamoriayhdistys@gmail.com. Normaalin vuosikokousjärjestyksen lisäksi käsitellään seuraavat asiat:

• Polyleiri kesällä 2011?
  • Seksuaalisen valistusyhteistyön foorumi
  • Hallituksen kokouksien avoimuus
  • Jäsenlistan saatavuus jäsenille?

16.10.2010 Polyamoriayhdistys perustettu!

16.10.2010 Turussa perustettiin Polyamoria ry -niminen yhdistys parantamaan polyamoristen eli monisuhteisten ihmisten asemaa yhteiskunnassa. Perustamiskokous pidettiin Turun panimoravintola Koulun Historia-luokassa. 18 perustajajäsentä allekirjoitti Polyamoria ry -nimen saaneen yhdistyksen säännöt, joissa yhdistyksen tarkoitukseksi määritellään polyamoristen ihmisten etujen ajaminen, asiallisen tiedon antaminen, polyamoriaan kohdistuvien ennakkoluulojen vähentäminen ja polyamoristen keskinäisten verkostoitumismahdollisuuksien lisääminen. Tämän tarkoituksen toteuttamiseksi pyritään osallistumaan yhteiskunnalliseen keskusteluun, järjestämään toimintaa ja erilaisia tilaisuuksia ja tukemaan hankkeita, jotka edistävät polyamoristen ihmisten asiaa.

Yhdistys toivottaa tervetulleiksi jäsenikseen kaikki halukkaat, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja haluavat olla mukana tekemässä työtä vaihtoehtoisten suhdemuotojen hyväksymisen eteen. Kannattaviksi jäseniksi voivat liittyä yksityishenkilöiden lisäksi myös erilaiset oikeustoimikelpoiset yhteisöt.