Pikkujoulut 28.11.

Tip-tap, tip-tap…

 

Nyt on taas se aika vuodesta. Niin mikä? No pikkujouluaika! Polyamoria ry:n pikkujoulut järjestetään tällä kertaa LuonnonHyvän saunalla Tampereella 28.11.2015 klo 18.

 

Tervetulleita ovat kaikki riippumatta siitä, löytyykö yhdistyksen jäsenyys plakkarista, mutta yhdistyksen jäsenet saavat reilun alennuksen osallistumismaksusta, jonka perimme kulujen kattamiseksi. Tiloihin mahtuu oleskelemaan 30 henkilöä, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ajoissa. Saunominen tapahtuu useammassa vuorossa, toki riippuen juhlimaan saapuvien määrästä. Mukaan kannattaa ottaa omat saunomisvälineet (ts. ainakin pyyhe ja laudeliina) sekä iloinen juhlamieli.

 

Paikan päällä tarjoillaan ruokaa ja ruokajuomaa, mutta alkoholipuolesta vastaa jokainen korkeimman omakätisesti. Toivomme kuitenkin vastuullisuutta juhlajuomien kulutuksessa. Tällä tavoin kaikilla on mukavaa illan aikana ja seuraavana aamunakin, puhumattakaan siitä, että kehtaamme vuokrata tilan uudestaankin tarvittaessa, kun ei liikaa olla rymytty.

Pyydämme, että mahdollisista ruokarajoitteista ilmoitetaan etukäteen, jotta voimme mahdollisimman hyvin ottaa huomioon ruokailijoiden erityistarpeet. Sitovat ilmoittautumiset lisätietoineen tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen polyamoriayhdistys@gmail.com 26.11.2015 mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, mahdollinen jäsennumerosi sekä tietenkin mahdolliset ruoka-aineallergiasi tai muut vastaavat rajoitteet.

 

Tervetuloa!

 

Polyamoria – Monisuhteisuusyhdistys ry


Ilmoittautuminen ja ruokarajoitteet: polyamoriayhdistys@gmail.com

Osallistumismaksu: 10€ / 5€ (jäsenet)

Osoite: Sumeliuksenkatu 11, 33100 Tampere

Ota mukaan ainakin nämä: saunomistarpeet, mahdolliset omat alkoholijuomat, juhlamieli

Eksyttyäsi voit soittaa numeroon: 0445713213 (Kim Hokkanen)