Toiminta

Yhdistyksen säännöllistä ja toistuvaa toimintaa ovat mm. miitit, leirit, vertaistukiryhmät, osallistumiset Pride-kulkueisiin, sekä luennot, koulutukset ja haastattelupyyntöjen välittäminen.

Miitit ja vertaistukiryhmät

Miitit ovat eri kaupungeissa pidettäviä pääasiassa itseorganisoituvia kahvila- tai puistotapaamisia joissa polyamoriset tai polyamoriasta kiinnostuneet ihmiset voivat tavata, tutustua ja keskustella erilaisista mieltään askarruttavista asioista tai ihan muuten vaan viettää aikaa. Julkisten miittien lisäksi järjestämme Tampereella yhteistyössä Pirkanmaan Setan kanssa yksityisempiä vertaistukitapaamisia Setan tiloissa. Lisää tietoa löydät miittisivullamme.

Leirit

Polyleireillä polyamoriset ja muut monisuhteilijat kokoontuvat viettämään muutaman päivän, yleensä viikonlopun yhdessä kulloinkin valitussa leirikeskuksessa. Leireillä tutustutaan muihin monisuhteellisiin, keskustellaan erilaisista aiheista, saunotaan, grillataan, ja pidetään milloin mitäkin yhteistä ohjelmaa. Leireistä lisää leirisivullamme.

Polyblokit Pride-kulkueissa

Pyrimme järjestämään polyamorisille ja monisuhteellisille blokin jokaiseen Pride-kulkueeseen, johon vaan saadaan hallituksesta tai muusta aktiiviporukasta joku paikalle. Meidät tunnistaa yhdistyksen nimeä kantavasta lipusta. Monesti Pride-viikolla järjestämme myös ylimääräisiä miittejä.

Haastattelupyynnöt, keskustelut ja koulutukset

Välitämme haastattelupyyntöjä esim. lehti-, radio- tai tv-haastatteluja varten jäsenillemme ja pyrimme myös mahdollisuuksiemme mukaan itse vastaamaan haastattelupyyntöihin. Voimme myös sopia erilaisten keskustelutilaisuuksien ja koulutusten pitämisestä. Voit ottaa meihin yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen yhdistys@polyamoria.fi.