T-paitakilpailu – ja tilanne on:

T-paitakilpailu – ja tilanne on:

VALITETTAVASTI saimme kilpailuun liian vähän ehdotuksia, joten palkintoja ei voitu jakaa. Olemme yhteydessä kilpailuehdotusten lähettäjiin (lähettäjään) ja koetamme päästä t-paitaprojektissa muuten eteenpäin. Aie on kuitenkin vakaa – paitoja tulee kesäksi! – Hallitus

– – –

Polyamoriayhdistys haluaa päällepantavaa! Olisi hienoa ilmaista monisuhdesuuntautumisensa pukeutumalla, mutta t-paidoista löytyy kovin huonosti polyaiheita, katsoipa asiaa sitten Suomen tai maailman paitakaupoissa.

Tästä syystä Polyamoriayhdistys julistaa suuren t-paitakilpailun, jossa haetaan uusia hienoja tekstejä, grafiikoita ja ideoita t-paitoihin painettavaksi. Idea voi olla tekstillä kerrottava juttu, tai nörtimpi kaavio, se voi perustua olemassa olevaan meemiin tai käsitteeseen, kuvata suuteloa tai ihan actionia tai olla uusi työstö vanhasta hyvästä polylogosta (sydämistä voi tehdä vaikka mitä, vaikka tribaaleja).

Kuva tai teksti on tarkoitus toteuttaa yksivärisenä (pakottavissa tapauksissa harkitaan kahta painoväriä), mikä siis tarkoittaa, että paita on yksivärinen ja painoväri erivärinen kuin paita. Värit (sekä paidan että painovärin) valitaan aiheen mukaan, ja on myös mahdollista, että vedämme jonkin sarjan monivärillä sateenkaareksi. Tarkoitus on  painaa paidat itse omassa pajassamme.

Työn koko on maksimissaan 30 × 42 cm ja se on selkeintä lähettää musta-valkoisena versiona – toki värillisen version voi liittää oheismateriaaliksi. Kilpailuun voi osallistua myös luonnoksella, jonka graafikkomme viimeistelee painovalmiiksi. Työhön saatetaan lisätä teksti ”polyamoria.fi”, mutta tämä harkitaan tapauskohtaisesti. Töitä saatetaan käyttää myös muussa Polyamoriayhdistyksen viestinnässä, mutta tästä sovitaan erikseen tekijän kanssa. Töiden tekijänoikeus säilyy tekijällä eli Polyamoriayhdistys saa töihin vain käyttöoikeuden. T-paidat tulevat myyntiin polyamoria.fi-sivustolle.

Kilpailu alkaa 10.11.2013 ja päättyy 31.12.2013. Osallistumisoikeus on kaikilla Suomen kansalaisilla sekä Suomessa asuvilla EU-maiden kansalaisilla. Kilpailutyöt tuomaroi Polyamoriayhdistyksen hallitus, joka julistaa voittajat tammikuussa 2014. Voittajista ilmoitetaan voittajille sähköpostitse ja parhaat ehdotukset esitellään polyamoria.fi-sivustolla.

Kilpailutyöt lähetetään 31.12.2013 mennessä sähköpostitse osoitteeseen polykilpailu@gmail.com, tai jos työ on liian kookas sähköpostitse siirrettäväksi, osoitteeseen voidaan myös ilmoittaa aineiston latausosoite. Kilpailussa vallitsee kilpailusalaisuus, joten  tuomaroinnissa käytämme tiedostonimiä yksilöimään töitä.

Jos työ on tehty perinteisin menetelmin, eikä sitä ole mahdollista tekijän toimesta digitoida, työn voi lähettää postitse osoitteeseen Seppo K. Niiranen, Vallikatu 9 E 39, 02650 Espoo.

Pääpalkintona jaetaan ilmainen yhdistyksen jäsenyys vuodelle 2014 sekä kolme t-paitaa. Lisäksi lunastetaan 1–4 kappaletta ansiokkaita ehdotuksia, jotka palkitaan kahdella t-paidalla (yksi oma aihe ja yksi valinnan mukainen aihe). Palkintoja ei lähetetä ulkomaille.

Polyamoriayhdistyksen hallitus