Vuosikokous ja kaappikeskustelu

Polyamoriayhdistyksen vuosikokous ja sen yhteyteen tunkaistu keskustelutilaisuus järjestetään sunnuntaina 13.4.2014 klo 14.00 Cafe Pirittassa (http://piritta.fi/), Tokoinrannassa (Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki). Koska teemme mieluusti asioita takaperin, kerrotaanpa ensin keskusteluhäppeningistä.

Keskustelun teemana on KAAPPI. Oletko kaapissa vai ulkona? Ja kannattaako olla? Kuka tietää että olet monisuhteinen? Kerroitko kavereille? Kerroitko äidille? Kerrotko kaikille, ketkä vaan jaksavat kuunnella? Oletko avoimesti monisuhteinen, vai joudutko panttaamaan hauskoja juttuja? Onko avoimuus puraissut omaan nilkkaan vai ovatko lajitoverit järestään tukeneet?

Keskustelun vetävät poly-yhdistyksen hyvinkin vuotavissa kaapeissaan viihtyvät polyäänitorvet Joonas & Seppo. Tarkoitus on todellakin, että yleisö keskustelee ja J&S voivat keskittyä lietsontaan ja yllytykseen, sekä hiukan mahdollisesti ohjailemaan puhetta tarpeen ilmetessä.

Keskusteluhetki alkaa kello 16.00.

Ennen keskusteluita kokoustetaan yhdistyksen vuosikokous alkaen kello 14.00. Proseduuri kulkee seuraavasti:

1. kokouksen avaus kello 14.00
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
8. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajia ja heille varatoiminnantarkastajat.
9. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet
10. käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Vuosikokouksen jälkeen hallitukseen valitut pitävät pikaisen järjestäytymiskokouksen, jossa valitaan varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja ja tarvittaessa muut tarvittavat vastuualueet.

Ja kirsikkana kaiken huipulla Piritassa on mahdollista nauttia runsaasta brunssista. Pöytävarauksemme alkaa kello 13.45 kabinetin puolella, ja loumiaishetki jatkuu saumatta vuosikokouksena samassa paikassa. Piritan noutopöytäbrunssilla on hintaa sen verran, että kannattaa varata mukaan hyvä ruokahalu.

Tervetuloa osallistumaan, antamaan palautetta, neuvomaan, kuulemaan ja vänkäämään sekä harrastamaan lokoisaa yhdessäoloa!

Ps. Tiesittekö, että amerikkalaiset closetit ovat paljon messevämpiä kuin meikäläisten kaapit. Tämä tuli selväksi surffatessani kuvia aihepiirin tiimoilta. Jos siis tarvitsette viihtyisää kaappia, niin lukekaa vinkkejä Closets for Lifestä!