Haetaan haastateltavia monisuhteisuutta käsittelevään pro gradu-tutkimukseen

Hei,

Olen sosiaalipsykologian maisteriopiskelija Helsingin yliopistossa. Etsin haastateltavia pro gradu -tutkimukseeni, jossa tarkastelen monisuhteisten henkilöiden kokemuksia kohdatuksi tulemisesta erilaisissa palveluissa. Toteutan tutkimukseni yhteistyössä Sexpo-säätiön kanssa.

Jos sinulla on tarina kohdatuksi tulemisesta ja haluaisit jakaa sen tutkimusta varten, niin kerrothan minulle sähköpostitse halustasi osallistua tutkimukseen. Tarinasi voi liittyä kokemukseen esimerkiksi oikeusjärjestelmän, koulutusjärjestelmän tai sosiaali- ja terveysalan kanssa. Olen erityisen kiinnostunut siitä, miten sinuun on monisuhteisena suhtauduttu, mikäli asia on tullut kohtaamisessa esille.

Toteutan aineistonkeruun yksilö- ja ryhmähaastatteluina heinä- ja elokuun 2017 aikana Sexpo-säätiön tiloissa Helsingin Sörnäisissä. Voit osallistua haastatteluun yksin tai yhden tai useamman kumppanin kanssa. Halutessasi voit osallistua haastattelun sijaan myös kirjeitse.

Kannustan sinua lämpimästi ottamaan yhteyttä jos olet yli 18-vuotias ja elänyt monisuhteisesti vähintään vuoden. Sinun ei tarvitse elää monisuhteisena tällä hetkellä. Monisuhteisuudesta on viime vuosien aikana julkaistu muutamia muitakin tutkimuksia Suomessa, joten odotan erityisesti yhteydenottoja henkilöiltä, joiden ääni ei ole vielä päässyt kuuluviin tutkimuksen kentällä.
Vastaan yhteydenottoihin toukokuun viimeisestä viikosta eteenpäin. Mainitsethan ilmoittautuessasi, mikäli haluat osallistua tutkimukseen kirjehaastattelun muodossa, niin lähetän sinulle tarkemmat ohjeet. Osallistuminen tutkimukseen on luottamuksellista.

Yhteydenottoja ilolla odottaen,
Nita Taivaloja
nita.taivaloja(at)helsinki.fi