Yhdistyksen vuosikokous 28.3.2015 Tampereella

On taas se aika vuodesta, että kokoonnumme tekemään katsausta vuoteen 2014 ja antamaan vauhtia yhdistyksen toiminnalle vuodelle 2015. Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys ry:n vuosikokous pidetään siis lauantaina 28.3.2014 klo 15.00 Ravintola Teerenpelissä (http://www.teerenpeli.com/Fi/Tampere/TeerenpeliTampere.aspx), Tampereella (Hämeenkatu 25, 33200 TAMPERE). Olemme varanneet vuosikokousta varten ravintolan alakerran ison puolen. Juomat ja ruuat tosin haemme itse yläkerrasta.
Ravintola Teerenpelin ikäraja on normaalisti 20. Ravintolapäällikkö on kuitenkin luvannut, että he joustavat käytännöstä kohdallamme siten, että myös 18 vuotta täyttäneet voivat osallistua vuosikokoukseen.
Teerenpelistä saa myös pientä purtavaa (http://www.teerenpeli.com/Fi/Tampere/TeerenpeliTampere/Teerendeli-menu.aspx). Niiden vuosikokoukseen tulijoiden, jotka haluavat ravintoa paikan päällä vuosikokouksen aluksi, kannattaa olla paikalla jo 14.45, jotta pääsemme aloittamaan kokouksen ajallaan. Lähistöllä on myös muita vaihtoehtoja ruokapaikoiksi.Vuosikokouksessa käsitellään seuraavat sääntömääräiset asiat:
1. kokouksen avaus
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
8. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajia ja heille varatoiminnantarkastajat.
9. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet
10.käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Vuosikokouksen jälkeen hallitukseen valitut pitävät järjestäytymiskokouksen, jossa valitaan varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja ja tarvittaessa muut tarvittavat vastuualueet.

Jos haluat vaikuttaa, millaista toimintaa yhdistys järjestää, missä ja kuinka usein, tule paikalle kertomaan se meille. Tällä hetkellä tarvitsemme myös hallitustyöskentelystä kiinnostuneita uusia ihmisiä mukaan toimintaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita, eikä tarvitse sijaita millään tietyllä paikkakunnalla voidakseen osallistua yhdistyksen hallitustoimintaan. Tietenkin voit tulla paikalle vain tapaamaan ihmisiä. Toiminnan sisältöön vaikuttaaksesi sinun tulee olla maksanut yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2015, mutta paikalle voit toki tulla, vaikket olisikaan yhdistyksen jäsen.

Aurinkoista kevättä kaikille!Terveisin,

Yhdistyksen hallitus
Polyamoria – Monisuhteisuusyhdistys ry