Höstmöte 2023

Välkommen på finska polyamoriföreningens höstmöte som hålls i Helsingfors 4.11.2023 kl. 16. Under mötet väljs föreningens ordförande och övriga styrelsemedlemmar för 2024, och verksamhetsplanen och budgeten för 2024 slås fast. Mötet hålls på Allianssi-talo i Helsingfors, på adressen Stinsgatan 1. Lokalen är tillgänglig.

Mötesdokumenten finns pä nätet: https://polyamoria.fi/syyskokous/asiakirjat

Mötet hålls också på distans via webben. Du kan delta på webben med de flesta webbläsare utan några särskilda program, eller med smarttelefon eller platta med hjälp av appen Google Meet som laddas ner från din appbutik. Länk för att delta på distans: https://polyamoria.fi/syyskokous

I år har höstmötet och hänget Halloweentema. Om du vill kan du gärna passa på att klä ut dig och ta med ditt hemskaste och härligaste bus och godis! Spöken, hattifnattar och andra monster och troll är alla välkomna (och alla andra med)!

Tidtabell:

  • 15.00 Dörrarna öppnas och polyträffen börjar
  • 15.45 Vi öppnar linjerna till distansmötet.
  • 16.00 Möte  (Efter mötet stänger vi ner webbanslutningen och det ordnas bastu och allmänt häng)
  • 22.00 Eventet avslutas

 

Om styrelsearbetet

Styrelsen träffas fysiskt 1–2 gånger per år och i övrigt ungefär en gång i månaden på webben. Styrelsearbetet är avslappnat människorättsarbete där var och en deltar enligt egen ork och förmåga. I år ser det ut som att flera tidigare styrelsemedlemmar stiger ner, och vi uppmuntrar gärna folk att ställa upp som kandidat.

Vi ber att den som vill ställa upp som kandidat till styrelsen skickar in en kort presentation om sig själv per e-post (hallitus@polyamoria.fi). Presentationerna som kommer in före slutet av oktober publiceras på adressen https://polyamoria.fi/syyskokous/esittelyt

För enhetlighetens skull önskar vi att du i din presentation svarar på följande frågor:

  • Vem är du?
  • Vilka uppgifter är du intresserad av?
  • Vad vill du åstadkomma inom styrelsen?
  • Hur mycket tid är du beredd att sätta på styrelsearbetet?

Syftet med presentationerna är att ge de medlemmar som deltar i mötet en förhandsuppfattning om vilka som är på väg att ställa upp i styrelsevalet, så att de kan överväga vem de vill rösta på. Att skriva en presentation är inte något krav för att kunna ställa upp, utan den sista möjligheten att ställa upp som kandidat ges vid höstmötet.

Höstiga hälsningar,

Styrelsen för Polyamoria ja monisuhteisuus ry (finska polyamoriföreningen)

Datum

lördag 4.11.2023
Expired!

Tid

17:00 - 21:00

Platser

Finland