Vår förening erbjuder kamratstöd och information om polyamori och andra former av etisk flersamhet.

Ett förhållande mellan två personer som utesluter andra romantiska och sexuella förhållanden är inte det enda vettiga sättet att leva och älska. Vad som är mer väsentligt är ett medvetet val om hur vi vill ordna våra förhållanden. Många av oss har flera olika förhållanden, och våra familjer kan vara lika eller väldigt olika jämfört med den kärnfamilj med två vuxna och deras barn som vårt samhälle idealiserar.

För vissa är flersamhet en lockande idé, för andra ett experiment, för några är det ett val, för andra en grundläggande del av identiteten, för andra en fast del av vardagen och för vissa en överraskande ny sak om deras nära och kära. Om en del eller alla av dessa är sanna för dig, är du välkommen. Polyamorösa och flersamma människor är ofta en interpersonell minoritet som väcker förvåning, och denna webbplats skapades för att hjälpa med den förvåningen.

Mer detaljerad information om vad polyamori och etisk flersamhet är hittar du på sidan Information.
Alla delar av vår webbplats finns tyvärr inte på svenska, så besök gärna den finska versionen för ytterligare information!

De nyaste inläggen

  • Nu även på svenska

    Efter en del om och men finns en del av vår webbplats nu också tillgängling på svenska! Följande sidor har översatts till svenska: Visste du att föreningens handbok om polyamori …

    Lue lisää