Poimintoja hallituksen syyskuun 2024 kokouksesta

• Yhdistys järjestää syyskokouksen Tampereella 26.10. Vuoreksen monitoimitilassa. Ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen osallistuakseen, kaikki ovat tervetulleita. Ovet aukeavat klo 15. Virallinen kokousosuus on klo 16-17 ja sen jälkeen on vapaata hengailua klo 21 asti. Jäsenistö saa kutsukirjeen viikon sisällä. Yhdistys tarjoaa ruokaa ja alkoholitonta juotavaa kaikille. Yhdistyksen hallitukseen haetaan uusia jäseniä, joten tervetuloa mukaan toimintaan! Kokouskirjeen yhteydessä avautuu hallitushaku, jonne voit jättää oman esittelysi.

• Seta oli yhteydessä ja halusi tietää yhdistyksen kuulumisia. Saamme Setan viestintävastaavalta apua viestinnän uudistamiseen ja yhdistyksen Instagram-tilin perustamiseen. Järjestövastaava lupasi osallistua uuden hallituksen kokoukseen ensi kevään aikana.

• Nelipäiväinen polyleiri järjestettiin Porin saaristossa 5.-8.9. Leirille osallistui 32 henkilöä. Leirillä oli rentoa yhdessäoloa, hyviä keskusteluja ja loistavia luentoja. Nähdään ensi vuoden leirillä! Jos leirin järjestäminen kiinnostaa, voit hakea leiritoimikuntaan timanttisen tiimin kanssa suunnittelemaan ensi vuoden leiriä. Haku toimikuntaan aukeaa piakkoin.

• Yhdistys osti leiriä ajatellen Polysecurea ja Polywiseä. Löydät ne nyt meidän Holvi-verkkokaupasta hintaan 35 euroa!

• Uusia polymiittejä on suunniteltu järjestettäväksi useampaan kaupunkiin. Yhdistys tahtoo tukea miittitoimintaa. Ole yhteydessä jonna@polyamoria.fi , mikäli olet miettinyt miittien järjestämistä.