Polyamoria ja monisuhteisuus ry:n toiminta rahoitetaan pääasiassa jäsenmaksuilla ja lahjoituksilla. Jos haluat tukea yhdistystämme, tässä on muutamia tapoja.

Lahjoita tilisiirrolla

Olemme valtakunnallisen Seta ry:n jäsenjärjestö. Voit tehdä meille lahjoituksen Setan lahjoitussivun kautta tai tilisiirrolla käyttämällä alla olevaa yhdistyksemme viitenumeroa. Ilman viitenumeroa tehdyt lahjoitukset ohjautuvat valtakunnalliselle Setalle.

Rahankeräystili

IBAN: FI21 8000 1571 0819 35
(BIC: DABAFIHH)

Viite: 500157

Rahankeräysluvan tiedot

Luvan numero: RA/2022/107

Keräyksen järjestäjä: Seta ry

Yhteystiedot: Seta ry, Pasilanraitio 5, 00240 Helsinki, teemu.halme@seta.fi, 050 400 7789

Käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Polyamoria ja monisuhteisuus ry:n yleishyödylliseen toimintaan. Lahjoitusten avulla voimme mm. edistää sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksia, toteuttaa jäsentapahtumia, yleisötapahtumia, koulutuksia ja vertaistoimintaa sekä tehdä viestintää sateenkaari-ihmisiä koskettavista aiheista.

Tilaa Kahta Kauniimmin – opas eettiseen polyamoriaan

Yhdistyksemme käännätti tunnetun monisuhteisuusteoksen More Than Two suomen kielelle. Se on ensimmäinen suomenkielinen tietokirja polyamoriasta ja romanttisesta monisuhteisuudesta. Lisätietoa käännöstyöstä ja tilaamisesta löydät osoitteesta https://polyamoria.fi/kahtakauniimmin/

Liity kannatusjäseneksi

Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenen jäsenmaksu vuonna 2020 on 50 euroa. Kannatusjäseneksi liittyäksesi pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yhdistys@polyamoria.fi