Leirit

Tulevat leirit

Vuodelle 2023 on suunnitteilla polyleiri. Lisätietoa päivitämme tänne myöhemmin. Seuraathan myös jäsenkirjeitä ja yhdistyksen tapahtumailmoituksia mm. Facebookissa.

Menneet leirit

18.-20.11.2022
2022 Pidimme leirin Nuuksiossa Lärkansissa; tällä kertaa ensilumien tullessa marraskuussa. Osallistujia oli noin 25. Leirillä oli jälleen työpajoja, saunomista, tutustumista ja muuta rentoa yhdessäoloa.

Vuosina 2020 ja 2021 emme järjestäneet leiriä koronapandemiasta johtuen.

5.-8.9.2019

Järjestimme leirin jälleen Lärkansin leirikeskuksessa Nuuksiossa, tällä kertaa päivän aikaisempaa pidempänä, torstaista sunnuntaihin. Leiri oli menestys. Pienen leirikeskuksen majoitusmäärän lisäämistä kokeiltiin puolijoukkueteltoilla ja omassa teltassa majoittumisen näkyvällä mainostamisella, ja osallistujamäärä nousikin 70 henkeen. Lisäksi kokeiltiin leirin yhteisen lounasruokailun järjestämistä.

14. – 16.9.2018

Järjestimme leirin edellisvuoden tapaan Espoon Nuuksiossa, leirikeskus Lärkansissa. Leirin kohokohtana oli yhdistyksen kunniajäsenen ja muutenkin jo monien tunteman Juuso Kekkosen Standup-esiintyminen. Leirillä oli tuttuun tapaan monenlaista ohjelmaa erilaisista työpajoista yhteiseen ruoanlaittoon ja saunomiseen. Osallistujia oli melkein tuplasti edellisvuoteen verrattuna ja  paikat loppuivat auttamattomasti kesken.

8.-10.9.2017

Järjestimme kaikenlaisille poly-ihmisille leirin Espoossa Nuuksiossa, leirikeskus Lärkansissa. Saimme kunniavieraiksemme More Than Two -kirjan kirjoittajat Franklin Veaux ja Eve Rickert. Leirillä oli tuttuun tapaan monenlaista ohjelmaa erilaisista työpajoista yhteiseen ruoanlaittoon ja saunomiseen.

15.-17.7.2016

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry järjesti myös lapsille tarkoitetun polyleirin Kranstolpan leirikeskuksessa Pirkkalassa. Ohjelma muotoutui vapaan yhdessä olon ja jutustelun ympärille. Saunottiin, uitiin lämpimässä vedessä, puhuttiin ja laitettiin ruokaa.

15.-17.8.2014

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry järjesti myös lapsille tarkoitetun polyleirin  leiri- ja kurssikeskus Aurinkolahdessa. Leiri sisälsi paljon vapaata oleilua, jolloin tutustuimme toimiimme ja keskustelimme kaikista mielessä olevista aiheista. Lisäksi viikonlopun aikana oli myös alustettua keskustelua, henkilösuhteiden valokuvausta – saimme upeita otoksia – ja rentouduimme psykologin vetämässä tietoisessa läsnäolossa. Lapset näkivät samanlaisissa perheissä eläviä ihmisiä. Sauna lämpeni molempina iltoina ja iltaisin istuimme myös iltanuotiolla.

Vuodelle 2013 suunniteltu leiri on siirrettiin vuodelle 2014 merkittävästi nousseiden kustannusten vuoksi.

27.-29.4.2012 Polyleiri

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry järjesti toisen polyleirin Kurssi- ja leirikeskus Aurinkolahdessa, joka sijaitsee 15 km Turun keskustasta.

29-31.7.2011 Polyleiri

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry järjesti ensimmäisen polyleirin 29.-31.7. Leiri pidettiin Kurssi- ja leirikeskus Aurinkolahdessa, joka sijaitsee 15 km Turun keskustasta. Leirillä oli ohjelmassa ohjatun toiminnan lisäksi paljon rentoa yhdessäoloa.