Miitit

polymiitti-0139-Edit_SKNMiitit ovat vapaamuotoisia tapaamisia. Ihmiset kokoontuvat ennalta sovittuna päivänä ennalta sovittuun paikkaan joko keskustelemaan ennalta sovitusta aiheesta tai vaan tapaamaan toisiaan. Miitit eivät ole yhdistyksen järjestämiä,  vaan ihmiset ovat sopineet tapaamisajoista ja -paikoista yhdistyksen foorumilla tai Facebookissa, samoin kuin poikkeuksista ja ylimääräisistä tapaamisista. Yhdistys auttaa tarvittaessa miittien järjestämisessä ja uudelleen käynnistämisessä.

Tarkasta miittien ajat ja paikat yhdistyksen tapahtumakalenterista bit.ly/polykalenteri.

Helsingin miitit

Helsingin miittejä on viimeaikoina pidetty keskustakirjasto Oodin kahvilassa (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki; 1. kerros). Tapaaminen on joka kuun 14. päivä klo 18.

Jyväskylän miitit

Polymiittejä pidetään järjestäjien omien aikataulujen mukaan kerran kuussa, lauantai-iltaisin klo 18-20. Joka toinen miitti pidetään baarissa, joka toinen kahvilassa tai muussa päihteettömässä paikassa. Useimmiten tapaamme Bar & Cafe Hemingway’sissa (Kauppakatu 32) tai Wilhelmiinan konditoriassa (Asemakatu 6). Kesäisin saatetaan pitää myös puistomiittejä. Seuraa Polyamoria Jyväskylän Facebook-sivua facebook.com/polyjkl/  tai liity sen keskusteluryhmään. Niissä tiedotetaan tapaamisista.

Etsi pinkkiä polyamoria-paitaa ja pöydällä olevia polykirjoja The Ethical Slut ja More Than Two/Kahta kauniimmin.

Tampereen miitit

Tampereen polymiitit järjestetään joka kuun 20. päivä, useimmiten Pirkanmaan Setan esteettömissä ja lapsiystävällisissä tiloissa klo 18-20. Miitteihin ovat kaikki tervetulleita. Miitin järjestävät Pirkanmaan polyt Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen ja Pirkanmaan Setan tuella.

Tapaamisia on pidetty myös monissa Tampereen keskusta-alueen kahviloissa ja ravintoloissa. Miittiajankohdista ja paikoista keskustellaan Facebookissa Tampereen ryhmässä.

Turun miitit

Turun kuukausittaiset polymiitit joka kuun 10. päivänä klo 18 alkaen. Tule mukaan tutustumaan ihmisiin, juttelemaan mukavia, pohtimaan syvällisiä, ja keskustelemaan sekä iloista että murheista! Myös esim. vertaistukea ja kannustusta elämänsä polyamoria-pohjaisiin pulmiin voi meidän miiteistämme saada.

Paikkana toimii yleensä Cosmic Comic Café (Kauppiaskatu 4), mutta olemme myös saattaneet miittailla esim. Panimoravintola Koulussa (Eerikinkatu 18). Ajantasainen tieto löytyy kunkin miitin kalenteritiedoista.

Riihimäen miitit

Riihimäen polymiitit kokoontuvat joka kuun ensimmäisenä lauantaina Bar Bulldogissa, Riihimäen Matkakeskuksessa, klo 19-22. Pöydällä istuu sateenkaarenvärinen miittimaskotti, Polly-papukaija. Tunnistat siitä oikean porukan.