Miitit ovat vapaamuotoisia tapaamisia polyamorisille, monisuhteisille ja näistä kiinnostuneille. Ihmiset kokoontuvat ennalta sovittuna päivänä ennalta sovittuun paikkaan joko keskustelemaan ennalta sovitusta aiheesta tai vaan tapaamaan toisiaan. Pääosin miitit eivät ole yhdistyksen järjestämiä, vaan ihmiset ovat sopineet tapaamisajoista ja -paikoista erilaisissa viestikanavissa, samoin kuin poikkeuksista ja ylimääräisistä tapaamisista. Yhdistys auttaa tarvittaessa miittien järjestämisessä ja miittitoiminnan uudelleen käynnistämisessä. Miittejä pidetään niin livetapaamisina kuin verkossa.

Polymiitti, Helsinki, Steam Coffee, 14.10.2013. Kuvaaja Seppo Niiranen.

Verkkomiitit

Yhdistyksen kuukausittainen verkkomiitti on joka kuun kolmantena päivänä klo 18. Mukaan pääsee suuntaamalla selaimensa miittiaikana osoitteeseen https://polyamoria.fi/polymiitti

Helsingin miitit

Helsingin miittejä on viimeaikoina pidetty keskustakirjasto Oodin kahvilassa (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki; 1. kerros). Tapaaminen on joka kuun 14. päivä klo 18. Tarkistathan tapahtumakalenterista järjestetäänkö miitti.

Jyväskylän miitit

Polymiittejä pidetään järjestäjien omien aikataulujen mukaan kerran kuussa, lauantai-iltaisin klo 18-20. Joka toinen miitti pidetään baarissa, joka toinen kahvilassa tai muussa päihteettömässä paikassa. Useimmiten tapaamme Bar & Cafe Hemingway’sissa (Kauppakatu 32) tai Wilhelmiinan konditoriassa (Asemakatu 6). Kesäisin saatetaan pitää myös puistomiittejä. Seuraa Polyamoria Jyväskylän Facebook-sivua facebook.com/polyjkl/  tai liity sen keskusteluryhmään. Niissä tiedotetaan tapaamisista.

Etsi pinkkiä polyamoria-paitaa ja pöydällä olevia polykirjoja The Ethical Slut ja More Than Two/Kahta kauniimmin.

Tampereen miitit

Tampereen polymiitit järjestetään joka kuun toisena lauantaina Sinuiksi ry:n entisen Pirkanmaan Setan esteettömissä ja lapsiystävällisissä tiloissa klo 15:30 alkaen. Miitteihin ovat kaikki tervetulleita. Miitin järjestävät Pirkanmaan polyt Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen ja Sinuiksi ry:n tuella.

Tapaamisia on pidetty myös tarpeen ja osallistujien innokkuuden mukaan monissa Tampereen keskusta-alueen kahviloissa ja ravintoloissa. Miittiajankohdista ja paikoista keskustellaan Facebookissa Tampereen ryhmässä.

Turun miitit

Turun kuukausittaiset polymiitit joka kuun 10. päivänä klo 18 alkaen. Tule mukaan tutustumaan ihmisiin, juttelemaan mukavia, pohtimaan syvällisiä, ja keskustelemaan sekä iloista että murheista! Myös esim. vertaistukea ja kannustusta elämänsä polyamoria-pohjaisiin pulmiin voi meidän miiteistämme saada.

Paikkana toimii yleensä Cosmic Comic Café (Kauppiaskatu 4), mutta olemme myös saattaneet miittailla esim. Panimoravintola Koulussa (Eerikinkatu 18). Ajantasainen tieto löytyy kunkin miitin kalenteritiedoista.

Oulun miitit

Oulussa Järjestötalolla pidetään monisuhteellisten miittejä 1-2 kertaa kuukaudessa vaihtuvina ajankohtina. Järjestötalo sijaitsee osoitteessa Mäkelininkatu 29. Esteetön kulku tilaan on nurkan takana, Pakkahuoneenkatu 19. (Vasemmistoliiton toimisto). Tule mukaan tutustumaan ihmisiin, juttelemaan monisuhteisuudesta sekä myöskin sen vierestä. Vertaistukea ja huippua porukkaa löytyy jo jonkun verran vakiintuneesta ryhmästä. Miittiajankohdista löytyy tietoa verkkoyhteisöjen kautta sekä Instagramista https://www.instagram.com/polymies/. Miitteihin ovat kaikki tervetulleita ja tilat ovat lapsiystävälliset.