Verkosta löytyy useita polyamoria-teemaisia verkkoyhteisöjä, joissa voi oppia, saada vertaistukea, hakea seuraa tai muuten vaan tutustua vaikka yhteisten harrastusten tai muiden mielenkiinnon kohteiden merkeissä. Suurin osa verkkoyhteisöistä on yhdistyksestä irrallisia, aktiivisten ihmisten perustamia ja ylläpitämiä. Eri yhteisöjen säännöt poikkeavat toisistaan, joten olethan ystävällinen ja tutustut kunkin yhteisön sääntöihin erikseen. Lisäämme yhteisöjä listalle harkintamme mukaan. Yhteydenotot yhdistys@polyamoria.fi

Discord-yhteisöt

Polyamoria Suomi

Suomalaisen polyamoriayhteisön keskusteluserveri, jossa voi käydä keskusteluja yleisesti ajankohtaisista asioista, mielenkiinnon kohteista, polyamoriasta, harrastuksista, ynnä muusta. Serverillä on useita kanavia liittyen eri teemoihin, kuten harrastuksiin, yhteiskunta-aiheisiin ja seuranhakuun, vapaateemaisia paikalliskanavia useille paikkakunnille, sekä puhekanavia ääneen käytäviä keskusteluita varten. Lisäksi serveriltä löytyy miittikanava miiteistä tiedottamiseen. Osalle yhteisön kanavista pääset vasta kirjoitettuasi itsestäsi vähintään muutaman lauseen esittelyn esittelykanavalle.

Liittymislinkki: https://discord.gg/VYbugXR

Ananasserveri

Polyamoria ja monisuhteisuus ry:n Discord-serveri yhdistystoiminnan harjoittamiseen – toimii työskentelyalustana yhdistyksen hallitukselle ja yhdistyskontekstissa tapahtumia järjestäville, sekä jäsenille ja muille aktiivisille ihmisille. Tämä on myös yksi varma kanava saada tietoa yhdistyksen tapahtumista.

Liittymislinkki: https://discord.gg/WwtY2w3usc

Facebook-yhteisöt

Polyamoria ja Polyamoria (suljettu)

Suomalaisia valtakunnanlaajuisia Facebook-yhteisöjä. Ryhmissä mm. käydään keskusteluja ajankohtaisista aiheista ja tiedotetaan tapahtumista. Kumpikaan ryhmistä ei ole tarkoitettu seuranhakuun ja deitti-ilmoitukset ym. ohjataan tyypillisesti nopeasti kirjoittamaan muualle.

Jälkimmäisessä ryhmässä (suljettu) viittaa Facebookin käyttämiin yksityisyysasetuksiin. Ensimmäinen on julkinen ryhmä, jonka jäsenyys ja viestit näkyvät kaikille, jopa Facebookiin kirjautumattomille. Suljettu-ryhmässä jäsenyys ja viestit on suljettu vain ryhmän jäsenten nähtäville. Luethan säännöt tarkasti ennen ryhmiin liittymistä.

Polyamoria: https://www.facebook.com/groups/14747240654/

Polyamoria (suljettu): https://www.facebook.com/groups/1439000559682154/