Piirroskuva hauskasta piknik tapahtumasta

Vertaistoiminta on pääasiassa polyamorisille, monisuhteisille tai monisuhteista elämäntapaa harkitseville suunnattua toimintaa toisten samanhenkisten kesken. Yhdistyksen säännöllistä ja toistuvaa vertaistoimintaa ovat mm. miitit, leirit, vertaistukiryhmät, sekä osallistumiset Pride-kulkueisiin.

Miitit ja vertaistukiryhmät

Miitit ovat verkossa ja eri kaupungeissa pidettäviä pääasiassa itseorganisoituvia kahvila- tai puistotapaamisia joissa polyamoriset tai polyamoriasta kiinnostuneet ihmiset voivat tavata, tutustua ja keskustella erilaisista mieltään askarruttavista asioista, hakea ja antaa vertaistukea tai ihan muuten vaan viettää aikaa. Lisää tietoa miittitoiminnasta löydät miittisivullamme.

Leirit

Polyleireillä polyamoriset ja monisuhteiset kokoontuvat viettämään muutaman päivän, yleensä viikonlopun, yhdessä kulloinkin valitussa leirikeskuksessa. Leireillä tutustutaan muihin monisuhteellisiin, keskustellaan erilaisista aiheista, saunotaan, grillataan, ja pidetään keskustelutilaisuuksia, työpajoja ja milloin mitäkin yhteistä ohjelmaa. Leireistä lisää leirisivullamme.

Polyblokit Pride-kulkueissa

Pyrimme järjestämään polyamorisille ja monisuhteellisille blokin jokaiseen Pride-kulkueeseen, johon vaan saadaan hallituksesta tai muusta aktiiviporukasta joku paikalle. Meidät tunnistaa yhdistyksen nimeä kantavasta lipusta. Monesti Pride-viikolla järjestämme myös ylimääräisiä miittejä.

Turvallisemman tilan periaatteet

Kaikissa Polyamoria ja monisuhteisuus ry:n tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Löydät ne suomeksi ja englanniksi.