Ihmissuhteet ja ihmissuhdetaidot laatikon ulkopuolelta

Mikä on ihanampaa kuin kokea olevansa rakastettu ja tärkeä kumppanille joka on läsnä ja joka kunnoittaa sinun toimijuuttasi? Miten taata, että kumppani saa saman kokemuksen? Mitä on eettisyys ihmissuhteissa ja mikä ovat ihmissuhdeoikeudet?

Kahta Kauniimmin – opas eettiseen polyamoriaan on ensimmäinen suomenkielinen tietokirja polyamoriasta ja eettisestä monisuhteisuudesta. Teos on taitavasti suomennettu ja hauska ajatusten herättäjä, josta löytää aarteita ja oivalluksia suhdemuodosta riippumatta. Veaux ja Rickert tuovat lukijan eteen kuvan ihmissuhteista laatikon ulkopuolelta. He opastavat käytännöllisesti lähestymään ihmissuhteita kaikkien osallisten toimijuutta ja rajoja kunnoittaen. Kirjoittajat asettavat ihmissuhteiden tavoitteeksi onnellisuuden ja antavat matkalle avaimiksi rohkeuden ja elämisen koko sydämellä.

Era Novan illassa kuuluu 21.3. polyamoristen ääni. Tule kuuntelemaan mitä laatikon ulkopuolella oppii ja kysymään kaikki mieltä askarruttava tästä modernista ja tasa-arvoisesta ihmissuhdemallista. Aloitamme illan luennolla, jonka jälkeen osallistujat saavat esittää kysymyksiä.

Tervetuloa!

Date

torstai 21.3.2019
Expired!

Time

18:00 - 19:00

More Info

Read More

Location

Era Nova Bookshop Oy
Era Nova Bookshop Oy Helsinki Finland 00140
Read More