Kahta Kauniimmin Vire – Tampereen terveysmessuilla

Markus Oja puhuu Kahta Kauniimman tärkeimmistä opeista Vire – Tampereen terveysmessuilla sunnuntaina 13.1.2019 klo 12-12:30 Ilo-lavalla.

Luennon otsikko: Ihmissuhdetaidot ja hyvinvoivan ihmissuhteen avaimet

Kuvaus: Polyamoriset suhteet ovat perinteisten ihmissuhdemallien ulkopuolella ja useiden kumppanien hyvinvoinnista huolehtiessaan raivaavat uusia polkuja ihmissuhteiden tutkimattomaan viidakkoon. Mitä usean yhtäaikaisen romanttisen ihmissuhteen haasteista selvinneet ovat oppineet? Mitkä ovat kriittisimmät ihmissuhdetaidot? Miten ihmissuhteet voivat kasvattaa meitä ihmisinä?
Kahta Kauniimmin -opas eettiseen polyamoriaan on ensimmäinen suomenkielinen tietokirja polyamoriasta ja tarjoaa konkreettisia ja koeteltuja ihmissuhdetaitoja laatikon ulkopuolelta kaikkien ulottuville.

Polyamoria -monisuhteisuusyhdistyksen kouluttaja, kirjahankkeen vetäjä ja vuosia avoimesti polyamorisesti elänyt Markus Oja on omistautunut ihmissuhdepositiivisuudelle. Hänen elämäntehtävänään on auttaa ihmisiä onnistumaan tärkeimmissä ihmissuhteissaan.

Tämä luento on maksuton messukävijöille. Paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä, joten olethan ajoissa paikalla!

Luento perustuu Franklin Veauxin ja Eve Rickertin suomennettuun kirjaan ”Kahta Kauniimmin – opas eettiseen polyamoriaan” joka on myynnissä sunnuntaina Basam books ja Rosebud-kirjakaupan osastolla E 102.

Date

sunnuntai 13.1.2019
Expired!

Time

12:00 - 12:30

More Info

Read More

Location

Tampereen messu- ja urheilukeskus (Pirkkahalli)
Tampereen messu- ja urheilukeskus (Pirkkahalli) Tampere Finland 33900
Read More