Kevätmiitti ja Polyamoria – Monisuhteisuusyhdistyksen kokous

Tervetuloa Polyamoria – Monisuhteisuusyhdistys ry:n kevätmiittiin ja -kokoukseen!

Tilaisuus pidetään Sateenkaariperheet ry:n toimistolla (Hämeentie 29, 00500 Helsinki) lauantaina 4.5.2019 klo 15-21. Klo 18 alkavassa kokouksessa vahvistetaan tilinpäätös ja toimintakertomus, sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2018 hallitukselle. Kokousasiakirjat on lähetetty jäsenille sähköpostilla, ja tulostamme niitä myös kokoukseen.

Kokouksen yhteydessä järjestetään miitti: ota siis ihmeessä myös kumppanit ja lapset mukaan! Odotettavissa on verrattain lyhyt kokous ja pääpaino tulee olemaan yhdessäololla ja herkkujen nauttimisella. Miittiin voi saapua klo 15 alkaen ja illanvietto jatkuu klo 21 asti.

Ennakkoilmoittautumisella varmistat, että tarjoiluja riittää kaikille. 🙂 Osallistujalista ei näy kuin järjestäjille, vaikka tämä eventti onkin julkinen. Ilmoitathan myös toiveistasi erikoisruokavalioiden suhteen!

Varaamme paikalle myös Kahta Kauniimpaa ostettavaksi; maksutapoina käyvät käteinen, MobilePay tai tilisiirto. Miitistä ostamalla säästät toimituskulut! Hinta jäsenille/muille 27/35 €.

Tulo-ohje:
Miittipaikka sijaitsee aivan Sörnäisten metroaseman vieressä, tummassa rakennuksessa, jonka kyljessä lukee isolla RAVINTOLA KOLME KAISAA. Rappuun pääset ovesta, joka on Picnic-kahvilan ja R-kioskin välissä. Soita summeria ”Sateenkaariperheet” oven oikealla puolella, ja nouse hissillä tai portaita 7. kerrokseen.

Esteettömyydestä:
Rakennuksen ulko-ovi avautuu automaattisesti, kun summeria on painanut ja ovi avataan painikkeella toimistosta. Ulko-oven yhteydessä ei ole rappusia, mutta matalia kynnyksiä on. Katutasosta pääsee hissillä tapaamistilaan. Käytettävissä on myös isompi tavarahissi, johon on sisäänkäynti talon takapihalta. Tiloissa ei valitettavasti ole esteetöntä wc-tilaa. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja tai apua paikalle saapumiseen.

Date

lauantai 4.5.2019
Expired!

Time

15:00 - 21:00

More Info

Read More

Location

Hämeentie 29, FI-00500 Helsinki, Suomi
Hämeentie 29, FI-00500 Helsinki, Suomi
Read More