Pikkujoulusauna ja syyskokous

Tervetuloa Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen pikkujoulusaunailtaan!

Yhdistyksen pikkujoulut järjestetään 11.11.2017 Tampereella Silta-valmennuksen sauna- ja kokoustiloissa. Samassa yhteydessä jäsenillämme on mahdollisuus osallistua myös yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen. Yhdistyksen jäsenet ovat saaneet kokouskutsun sähköpostiinsa. Syyskokouksessa valitaan yhdistyksen hallitus seuraavalle toimikaudelle.

Varsinaista osallistumismaksua saunailtaan ei ole. Paikan päällä kerätään kolehti saunan kulujen kattamiseksi, johon voi osallistua oman halun ja kyvyn mukaan.

Tarjolla on ainakin kakkua, kinkkua ja sellaista salaattia kuin itse haluaa koota. Oma pullo mukaan, jos saunajuomaa tekee mieli. Mikäli haluat, että erikoisruokavaliosi pyritään huomioimaan, lähetä yhdistykselle sähköpostia tai Facebook-yksityisviesti.

Jos haluat etäosallistua syyskokoukseen, seuraa jäljessä olevia ohjeita. Jos ne eivät ole tarpeelliset, voit lopettaa lukemisen tähän, merkitä tapahtumamme kalenteriisi ja saapua paikalle pitämään hauskaa ja tapaamaan muita polyamorisia ja monisuhteisia ihmisiä!

Etäosallistujille
——————–
Voit asettua ehdolle hallitukseen lähettämällä esittelyn itsestäsi ja perustelut siihen miksi sinut tulisi valita vastauksena tähän viestiin, jolloin hakemuksesi luetaan ääneen kokouksessa. Ehdolle asettumisesi tulee olla perillä 09.11. klo 23:59.

Voit äänestää ennakkoon esityslistalla olevasta asiasta vastaamalla tähän viestiin ja kertomalla tarkasti mistä asiasta haluat äänestää ja miten. Ennakkoon äänestäneiden nimet ja äänten jakautuminen esitetään erillisinä kokouksessa. Äänesi tulee olla perillä 09.11. klo 23:59.

Voit pyytää mahdollisuutta osallistua kokoukseen Skypellä (tai puhelimitse) vastaamalla tähän viestiin, jonka hallitus pyrkii mahdollistamaan. Emme kuitenkaan voi taata etäyhteyksien toimivuutta. Äänestystilanteissa etänä annetut äänet annetaan avoimina. Pyyntösi tulee olla perillä 09.11. klo 23:59.

Date

lauantai 11.11.2017
Expired!

Time

18:00 - 23:59

More Info

Read More

Location

Viinikankatu 53, FI-33800 Tampere, Suomi
Viinikankatu 53, FI-33800 Tampere, Suomi
Read More