Polyamoriablokki Helsinki Pride -kulkueessa

Polytkin marssivat lauantaina Helsingin Pride-kulkueessa. Meidät löytää etsimällä sateenkaarevaa hainevälippua jossa lukee Polyamoria. Kokoontuminen kulkuetta varten alkaa Senaatintorilla klo 11, ja kulkue lähtee liikkeelle kohti Kaivopuistoa klo 12.

Kulkuejärjestyksessä paikkamme on ryhmässä 6, Karhurekan (iso ilmapallo jossa numero 6, musta banderolli jossa #seuraaitseäsi) perässä Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry:n ja Sexpo-säätiön välissä.

Huomioitavaa kulkueesta:
* Ennakkoon ilmoittautuneet ryhmät lähetetään liikkeelle sovitussa järjestyksessä ja väliin päästetään muuta Pride-kansaa. Ryhmien välin täytyy jäädä matkaa 5-10m jotta liikenteen ohjaaminen on helpompaa ja kulkueessa on turvallisempaa.
* Poliisi pysäyttää kulkueen aika ajoin, jotta raitiovaunut ja bussit pääsevät läpi. Tällöin koko kulkueen tulee pysähtyä ja tässä on loistava tilaisuus vilkutella yleisölle ja levittää Priden ilosanomaa. Pitäkää huolta siitä ettei ryhmäänne katkaista kesken. (ylläoleva maininta väleistä ryhmien välissä)

Turvallisuudesta:
* Savut, soihdut ja tuli ovat ehdottomasti kiellettyjä kulkueessa. Tulipalojen yms. varalta jokaisessa kuorma-autossa on sammutusvälineitä.
* Väkivaltainen käytös johtaa kulkueesta poistamiseen.
* Kulkuetta valvovat palkatut järjestyksenvalvojat ja poliisi. Kaikkien marssijoiden tulee noudattaa heidän ohjeitaan marssin aikana. Poliisi johtaa kulkuetta ja mukana on myös liikennepoliisi sekä muut järjestystä ja tilannetta valvovat poliisit.
* Turvallinen ja rauhallinen marssi kaupungin vilkkaan keskustan läpi edellyttää yhteistyötä myös osallistujilta. Mikäli epäilet kulkueeseen kohdistuvan uhkaa tai näet jotain epäilyttävää kulkueen aikana tai sitä ennen, ilmoita siitä heti järjestyksenvalvojille tai suoraan poliisille.
* Kulkueen mukana kulkee myös SPR:n ensiapuhenkilökunta onnettomuuksien varalta.
* Jokaisen ajoneuvon etuosassa kulkee kaksi järjestyksenvalvojaa turvallisuuden takaamiseksi, sekä liikenteenohjauksen helpottamiseksi.

Muuta:
* Tuomiokirkossa pidetään kaste- ja vihkitilaisuuksia klo 13-16 välisenä aikana. Kunnioitattehan juhlaseurueita, ettekä tuki pääsyä Tuomiokirkon oville Senaatintorin tai Unioninkadun puolelta.
* Värikäs pukeutuminen, ilmapallot, kyltit, soittimet, banderollit ja muu rekvisiitta on kulkueeseen erittäin tervetullutta, mutta muistattehan ettei Senaatintorilla saa harjoittaa tuotejakoa ilman erillistä lupaa.
* Senaatintorilla on ennen kulkueen starttia vesipiste.
* Helsinki Pride 2019 on värikäs, moninainen ja yhdenvertainen kulkue, jossa ei ole sijaa väkivallalle tai vihapuheelle.

Kulkueen jälkeen Kaivopuistossa kokoonnutaan piknikille: https://www.facebook.com/events/376162346216263/

Date

lauantai 29.6.2019
Expired!

Time

11:00 - 14:00

More Info

Read More

Location

Senaatintori
Senaatintori Helsinki Finland 00170
Read More