Polyleiri 2017

Tervehdys monisuhteisille kanssaeläjille sekä aiheesta kiinnostuneille tasapuolisesti!.

Vuoden kiistämätön monisuhteisuuden kohokohta on pian ovella!
Jokaisen polyamorisen, monisuhteisen, suhdeanarkistin, aiheesta kiinnostuneen sekä heidän perheensä toivotamme tervetulleiksi Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry:n vuosittaiselle leirille.

Leiri järjestetään 8 – 10.9.2017 ja sijoittuu kuvankauniin Nuuksion maisemiin Espoossa jossa vierailemme Lärkanssin leirikeskuksella. Keskuksessa on leireiltä tutut mukavuudet: sauna, nuotiopaikka, suuri keittiö, sali yhteistä oleskelua varten sekä mukavat ulkovessat. Lisänä vielä hyvät kulkuyhteydet Helsingistä.

Tiedossa on kiintoisaa ohjelmaa, keskustelua yhteisistä kiinnostuksen kohteista, saunomista, nuotiolla istuskelua sekä vieraina kuuluisimman ja lainatuimman polykirjan More Than Two:n kirjoittajat Franklin Veaux ja Eve Rickert jotka järjestävät leirillä osallistujien toivoman ohjelmanumeron ja signeeraavat kirjojaan.

Paikan päällä myynnissä englanninkielistä More Than Two-teosta hintaan 20 €/jäsen ja 25 €/ei jäsen. Omansa voi varata halutessaan jo ilmoittautumisen yhteydessä, jos haluaa varmistua, että niitä riittää. Tuotot käytetään More Than Two:n suomentajan palkkioon.

Ohjelmaan voidaan lisäksi kehittää kaikkea muutakin kivaa, kuten ulkopelejä, workshoppeja, askartelua, letunpaistoa, joogaa tai vaikka metsäjuoksua. Jos haluat järjestää jonkinlaista ohjelmaa, ota ihmeessä yhteyttä (polyleiri@gmail.com), niin keksimme keinot toteuttaa homma käytännössä. Innokkaat tekijät otetaan totta kai mukaan ideoimaan ja toteuttamaan ohjelmaa, joten hihkaise ja liity mukaan karkeloihin!

Leirikeskuksessa on yhteensä 50 vuodepaikkaa, ja rohkeat voivat tietenkin majoittua ulkoalueille teltoissa tai muissa härveleissä. Muistathan ilmoittautua saman tien varmistaaksesi paikkasi leirillä!

Osallistumismaksu:
Jäsen: 15e
Ei-jäsen: 25e
Alle kouluikäiset nukkuvat samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi.
Mikäli et jostain syystä pääsekään leirille, maksua ei valitettavasti voida palauttaa.

Leiri kestää perjantai iltapäivästä sunnuntai päivään asti. Sauna voi olla lämmin ympäri vuorokauden kunhan joku sitä lämmittää ja pilkkoo puita. Joka tapauksessa tulet leimahtavat kiukaassa viimeistään illan koittaessa jokaisen lauteille uskaltautuvan kankkuja lämmittämään ja lauluhammasta kutkuttamaan. Leirisaunat ovat lähtökohtaisesti sekasaunoja, joten jos toivot erilaista järjestelyä tai esimerkiksi mahdollisuutta peseytyä omassa rauhassa, ota meihin yhteys. (polyleiri@gmail.com) Tehdään yhdessä kaikkien leiristä mahdollisimman mukava.

Ruoka- ja juomapuoli ovat tuttuun tapaan jokaisen omissa käsissä.

Ilmoittautumiset osoitteeseen polyleiri@gmail.com.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.8.2017

Ole ripeä ja varaa paikkasi pian!

Ilmoittautumisia otetaan vastaan vain sähköpostilla. Facebook-huutelut menevät kuuroille korville.

Malli-ilmoittautuminen:
Haluan osallistua Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen leirille!

Nimi: Paavo Parisuhdeanarkisti
Puhelinnumero: (123) 456 789 9836
Syntymäaika: 6.6.1927
Kotikunta: Enontekiö
Oletko yhdistyksen jäsen: (tai maininta ”ei jäsen”)
Sähköpostiosoite: polypallo@sähköpostiosoite.com
Muuta huomioitavaa: ???

Kerrothan, jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, joista meidän olisi hyvä tietää. Näitä tietoja käsitellään vain järjestäjien kesken ja tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Tässä yhteydessä on hyvä ottaa esille myös mahdolliset saunavuoroihin tai muuhun leirin kulkuun vaikuttavat asiat.

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Mikäli maksuohjeita ei muutaman päivän sisällä kuulu, hihkaise perään. Leirimaksun maksettuasi eräpäivään mennessä saat myös leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Samassa yhteydessä avataan leirimaksun maksaneille myös sähköpostilista, jolla voi keskustella kimppakyydeistä, ruokakunnista ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

Tervetuloa kanssamme leireilemään!

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen puolesta,
PolyLeiritonttu aka. Alex

Date

perjantai - sunnuntai 8. - 10.9.2017
Expired!

Time

15:00 - 14:00

More Info

Read More
Read More