Polyleiri 2019

(English at the bottom)
On monisuhteellisten merkkitapahtuman aika!

Polyamoristen, monisuhteisten, suhdeanarkistien, aiheista kiinnostuneiden sekä heidän perheensä toivotamme tervetulleiksi Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys Ry:n leirille.

Leiri järjestetään 5.-8.9.2019 ja sijoittuu tuttuun paikkaan eli kuvankauniin Nuuksion maisemiin Espoossa, Lärkanssin leirikeskuksella kätevästi hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä. Keskuksessa on leireiltä tutut mukavuudet: sauna, nuotiopaikka, suuri keittiö, sali yhteistä oleskelua varten sekä mukavat ulkovessat.

Tiedossa on kaikennäköistä kiintoisaa ohjelmaa, esimerkiksi keskustelua yhteisistä kiinnostuksen kohteista, hyvin virallisen leiripaidan painatustyöpaja, halibileitä, saunomista, hyvää ruokaa, nyyttärihenkinen juhla-ateria, iltasatuja ja nuotiolla istuskelua.

Jo suunnitellun ohjelman lisäksi voidaan kehittää kaikkea muutakin kivaa, kuten ulkopelejä, workshoppeja, rakkaussuhdetuokiota, askartelua, letunpaistoa, joogaa tai vaikka saippuakuplabileet. Innokkaat tekijät otetaan kernaasti mukaan ideoimaan ja toteuttamaan ohjelmaa.

Haluaisinkin kutsua jokaisen osallistujan hyvällä fiiliksellä mukaan kanssaluomaan tulevaa polyleiriä kullekin hyvältä tuntuvalla panoksella. Leirin mittaan tulee olemaan runsaasti aikaa hurjalle määrälle juuri meidän näköistä ohjelmaa ja olisi hienoa jos saisimme mahdollisimman paljon sitä tehtyä.

Ohesta löytyvä taulukko on luotu helpottamaan ja suoraviivaistamaan organisoitumisprosessia. Listasta löytyvät ohjelmat joiden vierestä ei löydy kenenkään nimeä ovat vapaasti adoptoitavissa ja voit ilmoittautua pitämään kyseisen ohjelmanumeron lisäämällä nimesi ”Vastuuhenkilö(t)”- kenttään. Voit myös kysyä olemassaolevilta vastuuhenkilöiltä josko apu olisi tervetullutta. Jos sinulla on hieno idea tai haluaisit järjestää jotain jota listasta ei löydy, lisää se ihmeessä mukaan!

http://polyamoria.fi/2019_leiriohjelmapohja

Ohjelman lisääminen listalle ei siis ole sitovaa. Lopulliseen ohjelmaan pyritään saamaan mahdollisimman moni näistä mukaan vahvistettuamme ohjelma sen vetäjän kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää jostain ohjelmasta, voit olla yhteydessä suoraan listasta löytyviin vastuuhenkilöihin tai tapahtuman järjestäjiin laittamalla sähköpostia osoitteeseen leiri@polyamoria.fi

Leirikeskuksessa on yhteensä 50 sisänukkumapaikkaa ja lisäksi paikalla on kaksi puolijoukkuetelttaa, jotka toimivat sekä majoitustilana että työtilana. Rohkeat voivat tietenkin myös majoittua ulkoalueille teltoissa tai muissa omissa härveleissä.

Leiriläisillä on mahdollisuus osallistua kerran päivässä järjestettävään yhteisruokailuun. Ruokailun hinta on 7 €/päivä, ja siihen sisältyy lämmin arkilounas tai -illallinen (muusta ohjelmasta riippuen) sekä pientä aamu- tai iltapalaa. Ruokailu järjestetään Pe, la ja su. Osallistumisesta yhteisruokailuun ilmoitetaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Yhteisruokailu on saatavissa vegaanisena sekä gluteenittomana, muutoin erityisruokavaliot pyritään ottamaan huomioon parhaamme mukaan.

Muutoin ruoka- ja juomapuoli on tuttuun tapaan jokaisen omissa käsissä. Leirikeskuksella on hyvän kokoinen keittiö käytössä vaikka kylmätilaa onkin niukasti.

Osallistumismaksu:
Jäsen: 30e
Ei-jäsen: 35e
Yhteisruokailu: 7e/päivä
Telttamajoittujat saavat osallistumismaksusta 5e alennuksen.
Alle kouluikäiset nukkuvat samassa sängyssä vanhemman kanssa ilmaiseksi.
Mikäli et jostain syystä pääsekään leirille, maksua ei valitettavasti voida palauttaa. Paikan voi kuitenkin siirtää toiselle ilmoittamalla vaihosta leirivastaavalle.
Alle kouluikäiset syövät yhteisruokailussa puoleen hintaan ja alle 3-vuotiaat syövät huoltajansa kanssa ilmaiseksi.

Leiri kestää torstai-iltapäivästä sunnuntaipäivään asti, eli kolme vuorokautta. Sauna on potentiaalisesti lämmin ympäri vuorokauden kunhan joku sitä lämmittää ja pilkkoo puita. Jokatapauksessa tulet leimahtavat kiukaassa viimeistään illan koittaessa jokaisen lauteille uskaltautuvan kankkuja lämmittämään ja lauluhammasta kutkuttamaan. Leirisaunat ovat sekasaunoja, joten jos toivot erilaista järjestelyä kuten esimerkiksi mahdollisuutta peseytyä omassa rauhassa, ota meihin yhteys. (leiri@polyamoria.fi) Tehdään yhdessä kaikkien leiristä mahdollisimman mukava.

Valitettavasti leirikeskus ei ole esteetön. Pyrimme tulevissa tapahtumissa ottamaan tämän huomioon mahdollisuuksiemme puitteissa.

Ilmoittautumiset osoitteeseen leiri@polyamoria.fi.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 22.8.2019

Ilmoittautumisia otetaan vastaan vain sähköpostilla. Facebook-huutelut menevät kuuroille korville. Alle kouluikäiset lapset ilmoitetaan vanhempiensa kanssa samalla ilmoittautumisella.

Malli-ilmoittautuminen:
Haluan osallistua Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen leirille!

Nimi: Paavo Parisuhdeanarkisti
Puhelinnumero: (123) 456 789 9836
Syntymäaika: 6.6.1927
Kotikunta: Enontekiö
Oletko yhdistyksen jäsen: (tai maininta ”ei jäsen”)
Osallistun yhteisruokailuun seuraavina päivinä: pe/la/su
Erityisruokavaliot: (jos osallistut yhteisruokailuun)
Nukun: sisällä/ulkona
Sähköpostiosoite: polypallo@sähköpostiosoite(piste)com
Muuta huomioitavaa: ???

Kerrothan, jos sinulla on esimerkiksi vakavia allergioita tai sairauksia, joista meidän olisi hyvä tietää. Näitä tietoja käsitellään vain järjestäjien kesken ja tarpeen vaatiessa terveydenhoitohenkilökunnan kanssa. Tässä yhteydessä on hyvä ottaa esille myös mahdolliset saunavuoroihin tai muuhun leirin kulkuun vaikuttavat asiat.

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostiisi. Mikäli maksuohjeita ei muutaman päivän sisällä kuulu, hihkaise perään. Leirimaksun maksettuasi eräpäivään mennessä saat myös leirikirjeen, jossa on tarkemmat tiedot leiristä sekä ajo-ohjeet leiripaikalle. Samassa yhteydessä avataan leirimaksun maksaneille sähköpostilista, jolla voi keskustella kimppakyydeistä ja muista yhdessä sovittavista jutuista.

Tervetuloa leireilemään!

Polyamoria – monisuhteisuusyhdistyksen puolesta,
Alex aka. Leiri Tonttu

****

Welcome to Polycamp 2019

Welcome people of all relationship preferences, genders and creed to a weekend of like-minded discourse, workshopping and chilling out with cool non-monogamous company.

The camp will take place 5 – 8.9.2019 in Lärkans camping center in the middle of the Nuuksio national park, conveniently in range of Helsinki public bus lines. There will be a sauna, fireplace, modern kitchen, common room as well as comfortable outhouses.

We will heat up the sauna on both nights. Please let us know if you wish to have separate turns per gender or if you want to have a mixed sauna where anyone can go. Not going to the sauna is also fine. If you hope to have a chance to bathe in private please let us know.

Lodging will take place in the dorm and loft of the main building as well as in a large army tents.

Campers will have the option to participate in a communal meals. The price will be 7e/day and it includes a warm dinner or lunch (depending on the program) as well as some breakfast and/or evening snacks. It will be served friday saturday and sunday and will be available gluten free as well as vegan. We will do our best about other special diets but you should inquire from the food team wether it’s possible.

Everyone may also be responsible for their own food and drink and bring their own. A large kitchen will be available for use.

Sunday will be a group effort to clean up the place and everyone is invited.

Camp fee breakdown:
Member: 30e
Non-member: 35e
Communal meals: 7e/day
Those sleeping in tents will receive a 5e discount.
Children under school age will sleep with their parents for free.
If for some reason you can not make it to the event you will not be refunded, still you can transfer your place onwards just by letting us know.
Children under school age will eat for half price and those under 3 years can eat for free with their parents.

The sign-up should be sent to polyleiri@gmail.com

An example sign up message:

Name: Polly Polyamorous
Contact no.: (123) 456 789 9836
Date of birth: 6.6.1927
City of residence: ??
Are you a member: Yes/No
I’m sleeping: Inside/in the tents/in my own tent
Food: Fri/Sat/Sun
Special diet: ???
email: Polycollective@ourfamily.com
Anything else: ???

If you have any questions don’t hesitate to email: polyleiri@gmail.com

– Alex aka. The Camp Troll

Date

torstai - sunnuntai 5. - 8.9.2019
Expired!

Time

15:00 - 13:00

More Info

Read More

Location

Lärkans, Nuuksio
Lärkans, Nuuksio Espoo Finland 02820
Read More