Polymiitti Helsinki

Tervetuloa puistossa pidettävään polymiittiin Helsinkiin!

Tervetuloa tapaamaan ja juttelemaan paikallisille polytyypeille. Kaikki monisuhteisesti elävät, asiasta kiinnostuneet tai muuten uteliaat ovat tervetulleita. Myös lapset ovat tervetulleita aikuistensa seurassa.

Kokoonnumme Kaisaniemen puistossa, jossain kaisaniemen puiston kioskin lähettyvillä. Tarkempi paikka kommentoidaan tämän eventin keskusteluun miitin alkaessa, kun paikan päällä tiedetään mihin mahdutaan asettumaan.

Jos sinulla on toivomuksia aiheista joista haluat miitissä keskustella, voit ehdottaa aihetta miitissä, kommentoida tähän tapahtumaan tai laittaa yksityisviestiä.

Miiteissä voi keskustella mieleisellään kielellä, etenkin suomea ja englantia kuulee miiteissä paljon. Tarvittaessa käännämme kykyjemme mukaan.

Miittiin osallistujien odotetaan toimivan hyvien tapojen mukaisesti, ystävällisesti ja kunnioittavasti toisia kohtaan. Tähän kuuluu myös rajojen ja yksityisyydensuojan kunnioittaminen.

Varaamme paikalle käsidesiä ja kasvomaskeja. Tulijoiden odotetaan kunnioittavan turvavälejä. Jos sinulla on koronaan viittaavia oireita tai epäilet tartuntaa, jätäthän tällä kertaa tulematta. Näitä miittejä pyritään pitämään mahdollisuuksien mukaan joka kuukausi.

Miitti pidetään säävarauksella; jos sataa niin puiston sijasta kokoonnumme verkossa https://polyamoria.fi/polymiitti

Tervetuloa!

ps. Osa porukasta saattaa tulla paikalle etkoilemaan jo viiden aikaan. Osa lähtenee jatkoilemaan kahdeksan jälkeen. Aikataulu sikäli suuntaa antava.

Date

keskiviikko 14.7.2021
Expired!

Time

18:00 - 20:00

More Info

Read More

Location

Kaisaniemi Park
Kaisaniemi Park Helsinki Finland
Read More