Syyskokous 2023

Tervetuloa Polyamoria ja monisuhteisuus ry:n syyskokoukseen!

Kokous pidetään Helsingissä 04.11.2023 klo 16. Kokous järjestetään Allianssi-talolla, osoitteessa Asemapäällikönkatu 1. Tila on esteetön.

Tilaisuudessa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet vuodelle 2024 ja päätetään vuoden 2024 toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymisestä.

Kokousasiakirjat löytyvät verkosta: https://polyamoria.fi/syyskokous/asiakirjat

Kokous järjestetään myös verkossa. Verkko-osallistuminen onnistuu useimpien tietokoneiden nettiselaimilla ilman erillisiä ohjelmia, sekä älypuhelimilla ja tableteilla asianmukaisesta sovelluskaupasta asennetun Google Meet appin kautta. Etäosallistumislinkki: https://polyamoria.fi/syyskokous

Tänä vuonna syyskokouksen miitti on halloween-teemainen. Jos haluat, pukeudu sopivasti ja tuo parhaat karkkisi ja kepposesi. Kummitukset, hattiwatit ja muut möröt ja menninkäiset ovat tervetulleita (ja kaikki muutkin)!

Aikataulu:
15:00 Ovet aukeavat ja miitti alkaa
15:45 Verkko-osallistuminen aukeaa
16:00 Kokous
     Kokouksen jälkeen verkko-osallistuminen suljetaan ja yleinen hengailu jatkuu saunalla.
22:00 Tilaisuus päättyy

Hallitustoiminnasta
Hallitus kokoontuu kasvokkain 1-2 kertaa vuodessa ja muuten noin kuukausittain verkossa. Hallitustoiminta on rentoa ihmisoikeustyötä, johon jokainen osallistuu oman jaksamisensa ja kykyjensä mukaan.

Hallitukseen ehdolle asettuvia pyydämme lähettämään lyhyet esittelyt itsestään sähköpostilla osoitteeseen hallitus@polyamoria.fi. Ehdokasesittelyitä lisäämme verkkoon https://polyamoria.fi/syyskokous/esittelyt sitä mukaa kun niitä saamme, lokakuun loppuun saakka.

Yhteneväisyyden vuoksi toivomme esittelyssä vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuka olet?
  • Mistä tehtävistä olisit kiinnostunut?
  • Mitä haluat saavuttaa hallitustoiminnalla?
  • Miten paljon aikaa on valmis käyttämään toimintaan?

Esittelyjen tarkoitus on antaa kokoukseen osallistuville jäsenille etukäteiskuva siitä, keitä hallitukseen on hakemassa, jotta voivat harkita kenelle haluavat antaa äänensä. Esittelyn kirjoittaminen ei ole edellytys ehdokkaaksi asettumiseksi; viimeinen mahdollisuus asettua ehdokkaaksi annetaan syyskokouksessa.

Syysterveisin,

Polyamoria ja monisuhteisuus ry:n hallitus

Date

lauantai 4.11.2023
Expired!

Time

17:00 - 21:00

Location

Finland
Finland