Polyamoria ja monisuhteisuus ry logo

Syyskokous ja saunamiitti 2019

Tervetuloa Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys ry:n syyskokoukseen Tampereelle, sekä sen yhteydessä järjestettävään saunamiittiin Lauantaina 9.11.2019 Klo 17.30 – 01.00

Tilaisuus järjestetään aivan Tampereen keskustassa Tullintorin rakennuksessa, Luonnonhyvä- instituutin saunatiloissa osoitteessa Sumeliuksenkatu 11. Torni-hotellin ja Tampere-talon välissä, vain 200 askelta Rautatieasemalta ja Hämeenkadulta. Tila on kotisivujen mukaan esteetön.

Kokous alkaa klo 19 ja kestänee noin tunnin. Kokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2020.

Järjestämme kokoukseen syötävää. Lähtökohtaisesti tarjolla on laktoositonta ja gluteenitonta ruokaa; jos haluat meidän ottavan jotain muuta huomioon, pyydämme laittamaan viestiä.

Olette enemmän kuin tervetulleita osallistumaan tarjoiluun nyyttärihenkisesti. Saunatila ei ole anniskelualuetta eli OPM. Kuten muissakin yhdistyksen tapahtumissa, myös tässä on ehdoton ördäyskielto. Lapset ovat tervetulleita huoltajiensa seurassa ja vastuulla. Tapahtumassa sovelletaan turvallisen tilan ohjeita.

Syysterveisin,
Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys ry:n hallitus

Date

lauantai 9.11.2019
Expired!

Time

17:30 - 20:30

More Info

Read More
Read More