Verkkomiitit 10. ja 20. päivä

Kutittaako miitti hammasta? Haluaisitko virtuaalihaleja, kun turvaetäisyys on välissä ja julkiset kokoontumiset kielletty? Tuntuuko korona karanteeni kuin olisit yksinäinen susi ilman laumaa?

Älä vaivu epätoivoon vaan tule kanssamme ihmettelemään verkkomiittiin!

Alustana toimii Google Hangouts Meet, joka mahdollistaa osallistumisen puhelimitse tai tietokoneella. Ohjelmana keskustelua niin chätissä kuin livenä polyamoriasta, monisuhteisuudesta ja korona eristyksestä (ainakin maaliskuun kerran perusteella).

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen/mobiililaitteen ja verkkoyhteyden. Kaiuttimista kuulet mitä puhutaan. Näppiksellä voit osalistua chätissä. Hiirellä voit klikkailla ympäriinsä sydämesi kyllyydestä. Mikrofonilla voit osallistua keskusteluun ja kameralla voit välittää (pikselöitynyttä) kuvaa itsestäsi. Siis mitä vielä odotat (siis miitin alun lisäksi, joulupukkiin kun on vielä aikaa) 😀

Ensimmäisellä kerralla maaliskuussa osallistujia oli melkein kolmekymmentä Helsingistä Utsjoelle ja kuvan ja äänen laatu pysyi erinomaisena, joten tervetuloa sellaisena kuin olet (kuvalla tai ilman).

Osallistujia mahtuu enintään 250, koska mekään emme omista niitä palvelimia. Tulla ja mennä saa miten lystää.

Osallistua voit klikkaamalla tästä linkistä: http://polyamoria.fi/meet/polymiitti
Antamalla sitten nimesi/nimimerkkisi ja klikkaamalla liity. HUOM! jos selaimessasi on avoinna oleva Google tili Hangouts meet hakee nimesi suoraa sieltä.

Q/A:
-Kuinka pitkään näitä järjestetään? Toistaiseksi ainakin. Mahdollisesti myös koronan jälkeen, jos verkkomiiteille on tilausta ja ihmiset niitä toivovat.
-Miten käyttäydytään verkkomiiteissä? Kuten tavallisissa miiteissä eli ihmisiä ja heidän itsemäärittelyoikeuttaan kunnioittaen. Sillä lisäyksellä, että mikki pidetään kiinni, jos ei ole parhaillaan puhumassa.

Troubleshoot 101:
– Aänesi ei kuulu, videosi ei näy: tarkista, että olet antanut selaimelle luvan käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Oikeassa ylälaidassa osoiterivillä tai sen lähellä on yleensä ruksi/laatikko ikoni, josta saat kadonneen ponnahdusikkunan uudelleen auki.
– En pääse miittiin sisään: odota hetki kaikki osallistujat pitää erikseen hyväksyä miitin alettua.
– Muissa ongelmissa kysy täällä tapahtuman keskustelussa. Teemme parhaamme, mutta tekniseksi tueksi emme mekään voi ryhtyä.
-En halua osallistua omalla nimellä, mutten keksi mistä saan vaihdettua liittyessä näkyvän nimeni nikiksi: Sinulla on avoinna oleva Googlen palvelun cookie selaimessasi. Kirjaudu ulos Googlen palveluista tai avaa uusi incognito selaus ja osallistu sitä kautta.
-En tiedä miten avataan incognito selaus Windowsissa: Avaa selain ja klikkaa avautuvan selaimen kuvaketta työkalupalkissasi hiiren oikealla näppäimellä. Valitse avautuvasta valikosta Incognito/InPrivate-selaus klikkamalla sitä valintaa hiiren vasemmalla näppäimellä. Tai käytä hakukonetta.
– Incognito pikanäppäinyhdistelmät:
— Chrome/Chromium/Safari (ctrl+shift+n)
— Firefox/Edge (ctrl+shift+p)

Kuva on (C) meet.google.com

Date

perjantai 10.4.2020
Expired!

Time

18:00 - 20:00

More Info

Read More

Location

Polyamoria ja monisuhteisuus ry
Polyamoria ja monisuhteisuus ry
Read More