Verkkomiitti 20.3. klo 18-20

Kutittaako miitti hammasta? Haluaisitko virtuaalihaleja, kun turvaetäisyys on välissä ja julkiset kokoontumiset kielletty? Tuntuuko korona karanteeni kuin olisit yksinäinen susi ilman laumaa?

Älä vaivu epätoivoon vaan tule kanssamme ihmettelemään miten verkkomiittaus toimii Tampereen miittien tuttuun ja turvalliseen aikaan, mutta ihme ja kumma verkossa.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen/mobiililaitteen ja verkkoyhteyden. Kaiuttimista kuulet mitä puhutaan. Näppiksellä voit osalistua chätissä. Hiirellä voit klikkailla ympäriinsä sydämesi kyllyydestä. Mikrofonilla voit osallistua keskusteluun ja kameralla voit välittää pikselöitynyttä kuvaa itsestäsi. Siis mitä vielä odotat (siis miitin alun lisäksi, joulupukkiin kun on vielä aikaa) 😀

Superior tason säätöä ja juttelua siis luvassa hyvässä porukassa. Aiheena se mistä aletaan puhumaan ja mitä chätissä pyydetään.

Osallistujia mahtuu enintään 250, koska mekään emme omista niitä palvelimia. Tulla ja mennä saa miten lystää.

Osallistua voit tästä linkistä: http://polyamoria.fi/meet/polymiitti

Troubleshoot 101:
– Aänesi ei kuulu, videosi ei näy: tarkista, että olet antanut selaimelle luvan käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa. Oikeassa ylälaidassa osoiterivillä tai sen lähellä on yleensä ruksi/laatikko ikoni, josta saat kadonneen ponnahdusikkunan uudelleen auki.
– En pääse miittiin: odota hetki kaikki osallistujat pitää erikseen hyväksyä miitin alettua. Jos on torstai, odota perjantai iltaan, kun miitti alkaa. Jos on lauantai, seuraa yhdistyksen sivua tulevista miiteistä.
– Muissa ongelmissa kysy täällä tapahtuman keskustelussa. Teemme parhaamme, mutta tekniseksi tueksi emme mekään voi ryhtyä.

Kuva on (C) meet.google.com

Date

perjantai 20.3.2020
Expired!

Time

18:00 - 20:00

More Info

Read More

Location

Polyamoria ja monisuhteisuus ry
Polyamoria ja monisuhteisuus ry
Read More