Verkkopolymiitit 2024

Hei kaikki polyamoriset ja muuten kiinnostuneet!

Verkkopolymiitit jatkuvat; tarkoituksemme on pitää verkkomiitti joka kuukauden kolmas päivä klo 18-20.
Mukaan pääsee linkistä https://polyamoria.fi/polymiitti

Miitit ovat vapaamuotoisia keskustelutilaisuuksia vertaisten kesken ja niissä pääsee tapaamaan polyamorisia ja aiheesta kiinnostuneita ympäri Suomea ja välillä ulkomailtakin. Miiteissä puhutaan niistä aiheista, jotka kulloinkin osallistujia puhuttavat: yleensä erilaisista polyamoriaan liittyvistä aiheista, mutta välillä myös muuten vaan vaihdetaan kuulumisia. Aiheita ja toiveita voi avoimesti ehdottaa itse miitin aikana tai etukäteen kommentoimalla tähän tapahtumaan. Lisäksi viestiä voi laittaa yksityisesti Pupu Toivoselle, Markus Ojalle tai Polyamoria ja monisuhteisuus ry:lle, jolloin pyrimme jossain vaiheessa miittiä avaamaan aiheesta keskustelua sen pyytäjää paljastamatta.

Verkkopolymiittimme järjestetään ryhmävideopuheluina. Kameran pitäminen päällä ei ole pakollista, mutta suotavaa. Äänet ja mikrofoni olisi hyvä olla käytössä. Kokousalustalla on chat-toiminto, mutta pelkän chatin varassa miittikokemuksesta jää varmasti paljon paitsi. Alustana käytämme Google Meetiä. Meet toimii tietokoneella nettiselaimessa ilman erillisiä ohjelmia ja lisäksi useimmissa kännyköissä ja tableteissa laitteen sovelluskaupasta saatavalla Google Meet -appilla.

Miittiin osallistujien odotetaan toimivan hyvien tapojen mukaan ystävällisesti ja kunnioittavasti toisia kohtaan. Tähän kuuluu myös rajojen ja yksityisyydensuojan kunnioittaminen. Ethän siis esimerkiksi ota kuvakaappauksia miitistä.

Jos selaimesi on kirjautuneena sisään johonkin Google-tiliin (esim. gmail), ottaa järjestelmä siitä nimesi osallistujien nähtäville automaattisesti. Jos haluat osallistua miittiin nimimerkillä, laita selaimesi yksityisyystilaan (private browsing / incognito) ennen sivun avaamista, jolloin sivu kysyy millä nimellä haluat osallistua.
Yksityisyystilan pikanäppäinyhdistelmät:
— Chrome/Chromium/Safari (ctrl+shift+n)
— Firefox/Edge (ctrl+shift+p)

Nähdään miiteissä!

Terkuin,
Pupu ja Polyamoria ja monisuhteisuus ry

Date

lauantai 3.8.2024

Time

18:00 - 20:00

More Info

Read More
Read More

Next Occurrence