Yhdistyksen kevätkokous ja sauna

Tervetuloa Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys ry:n kevätkokoukseen ja saunaan Nanotalon saunalle Jyväskylään.

Juhlimme erittäin onnistunutta vuotta 2017, joka oli monella tapaa uudenlainen vuosi yhdistykselle. Seta ry:n jäsenyys, sääntöjen uudistaminen kahden vuosikokouksen malliin, yhdistyksen ensimmäisen kunniajäsenen Juuso Kekkosen nimittäminen ja More Than Two:n suomennuksen aloittaminen ja sen kirjoittajien Suomen vierailu tekivät vuodesta ainutkertaisen.

Vuonna 2017 yhdistyksen toiminta ja aktiivisuus lähes kolminkertaistui ja vajaalla toimikaudella toiminut hallitus pisti todella itsensä likoon. Taloudellisesti saimme laajennettua yhdistyksen rahoituspohjaa merkittävästi ja tulot yli kuusinkertaistuivat vuoteen 2016 verrattuna erityisesti kirjamyynnin ja suomennoksen ennakkomyynnin ansiosta. Koska suomennushankkeeseen ei useista yrityksistä huolimatta saatu apurahoja, yhdistys alkoi velkaantua palkanmaksun seurauksena joulukuussa erittäin menestyksekkään talousvuoden jälkeen.

Kokous pidetään noin klo 19–20, minkä jälkeen jatkamme iltaa saunomisen ja vapaan seurustelun merkeissä. Tilaisuus on maksuton, mutta keräämme vapaaehtoisen kolehdin tapahtuman kulujen kattamiseksi. Tarjolla on ainakin itse koottavaa salaattia sekä kakkua. Mikäli haluat saunajuomaa, ota oma pullo mukaan. Luvassa on hyvää ruokaa, hienot maisemat ja mainiota seuraa.

Saunatilaan pääsee rakennusten välissä olevan pääoven vasemmalla puolella olevasta ovesta. Tila on esteetön.

FB-tapahtuman osallistujalista on julkinen, mutta sinun ei tarvitse ilmoittautua tässä osallistuaksesi tapahtumaan. Jos haluat kuitenkin kertoa olevasi tulossa, tai jos sinulla on kysyttävää kokouksesta tai saunaillasta, voit lähettää sähköpostia hallitukselle osoitteeseen yhdistys(at)polyamoria.fi.

Tervetulleita ovat niin yhdistyksen jäsenet kuin muutkin kiinnostuneet.
Siispä lämpimästi tervetuloa kaikille!

Date

lauantai 10.3.2018
Expired!

Time

18:00 - 23:00

More Info

Read More

Location

Nanosauna (YN330), Nanoscience Centre, Ylistönrinne, Survontie 9 C, 40500 Jyväskylä
Nanosauna (YN330), Nanoscience Centre, Ylistönrinne, Survontie 9 C, 40500 Jyväskylä
Read More