Ystävänpäivän verkkopolymiitti

Hei kaikki!

Pidämme ystävänpäivänä verkkopolymiitin tuttuun aikaan tutussa paikassa, eli klo 18 osoitteessa http://polyamoria.fi/meet/polymiitti

Ystävänpäivän verkkopolymiitti on ohjaamaton ja teematon hengailutapahtuma, jossa pääsee vaihtamaan kuulumisia polykavereiden kanssa, jos he sattuvat linjoille samaan aikaan.

Miitti järjestetään ryhmävideopuheluina. Kameran pitäminen päällä ei ole pakollista, mutta suotavaa. Äänet ja mikrofoni olisi hyvä olla käytössä. Alustalla on chat-toiminto, mutta pelkän chatin varassa miittikokemuksesta jää varmasti paljon paitsi. Alustana käytämme Google Meetiä. Meet toimii tietokoneella nettiselaimessa ilman erillisiä ohjelmia ja lisäksi useimmissa kännyköissä ja tableteissa laitteen sovelluskaupasta saatavalla Google Meet -appilla.

Miittiin osallistujien odotetaan toimivan hyvien tapojen mukaan ystävällisesti ja kunnioittavasti toisia kohtaan. Tähän kuuluu myös rajojen ja yksityisyydensuojan kunnioittaminen. Ethän siis esimerkiksi ota kuvakaappauksia miitistä.
Jos selaimesi on kirjautuneena sisään johonkin Google-tiliin (esim. gmail), ottaa järjestelmä siitä nimesi osallistujien nähtäville automaattisesti. Jos haluat osallistua miittiin nimimerkillä, laita selaimesi yksityisyystilaan (private browsing / incognito) ennen sivun avaamista, jolloin sivu kysyy millä nimellä haluat osallistua.
Yksityisyystilan pikanäppäinyhdistelmät:
— Chrome/Chromium/Safari (ctrl+shift+n)
— Firefox/Edge (ctrl+shift+p)

Nähdään miitissä!

Ystäväterkuin,
Pupu ja Polyamoria – monisuhteisuusyhdistys

Date

sunnuntai 14.2.2021
Expired!

Time

18:00 - 20:00

More Info

Read More

Location

Finland
Finland
Read More