Yhdistyksemme tarjoaa vertaistukea ja tietoa polyamoriasta ja muista kaikkien osallisten yhteisymmärrykseen perustuvista monisuhteisuuden muodoista. Tavoitteenamme on yhteiskunta, jossa jokainen saa olla sellainen kuin on ja polyamoriaan ja monisuhteisuuteen suhtaudutaan hyväksyttynä ihmissuhdemuotona muiden joukossa.

Kahden ihmisen välinen, muut romanttiset ja seksuaaliset suhteet poissulkeva parisuhde ei ole ainoa pätevä tapa elää ja rakastaa, vaan muitakin vaihtoehtoja on. Oleellista on tietoinen valinta siitä, mikä on kenellekin meistä sopivin tapa järjestää ihmissuhteemme. Monilla meistä on useita ja monen tyyppisiä suhteita ja perheemme voivat olla samanlaisia tai hyvin erilaisia kuin kahden aikuisen ja näiden lasten muodostama ydinperhe.

Jollekin monisuhteisuus on kutkuttava idea, toiselle kokeilu, kolmannelle valinta, neljännelle oleellinen osa identiteettiä, viidennelle kiinteä osa jokapäiväistä elämää ja arkea ja toisille yllättävä uusi asia läheisessä. Oli näistä sitten osa tai kaikki sinulle totta: olet tervetullut. Polyamoriset ja monisuhteiset ovat usein hämmennystä herättävä ihmissuhdevähemmistö ja tämä sivusto on tarkoitettu vastaamaan siihen hämmennykseen.

Tarkempaa tietoa siitä mitä polyamoria tai monisuhteisuuden eri muodot ovat löydät tietoa-sivultamme.

Uusimmat kirjoitukset

 • Polyleiri-info

  Vuoden kohokohta monisuhteisille, eli perinteinen Polyleiri, on tulossa syyskuun alussa! Tässä tietopaketti leiristä. Mitä: Polyleiri 2024Missä: Kukonnotkon leirikeskus, HeinolaMilloin: 5.-8.9.2024 (voit osallistua to-su tai pe-su)Miten: Ilmoittautumalla 18.8.2024 mennessä https://atom.flomembers.com/polyamoria/events/register/a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c Liput: …

  Lue lisää

 • Hallituksen kesäkuun kokouksen yhteenveto

  Yhdistyksen hallitus kokoontui taas kokoustamaan kuun alussa. Alla on tiivistelmä käsitellyistä asioista.

  Lue lisää

 • Monisuhteinen mies – Minun tieni uudenlaiseen elämäntapaan ja -tyyliin

  Petri Henell julkaisi toukokuussa 2024 ensimmäisen suomenkielisen miesnäkökulmasta kertovan monisuhteisuuskirjan. Kirjassa hän puhuu omista kokemuksistaan monisuhteisuuden aloittamisesta ja kokemuksistaan kuuden vuoden ajalta. Kirja sisältää monta lyhyttä kappaletta sivuten sekä suhteen …

  Lue lisää