Rakkaussuhdetuokio: Tunteet

Perhesuhdekeskus järjestää Jyväskylässä Rakkaussuhdetuokion yhteistyössä Polyamoria – Monisuhteisuusyhdistyksen ja Jyväskylän Setan kanssa. Ohjaajina toimivat Perhesuhdekeskuksen kouluttamat vapaaehtoisohjaajat Sasa ja Tapani.

Tässä Rakkaussuhdetuokiossa käsitellään perusasioita tunteista ja pysähdytään omien tunteiden tunnistamisen äärelle. Mukaan mahtuu noin kuusi paris- ja moniskuntaa.

ILMOITTAUTUMINEN: https://bit.ly/2PcK6BG

Tuokio on maksuton ja pitää sisällään kahvitauon.

Rakkaussuhdetuokiot ovat 3 h mittaisia rakkaussuhdetta vahvistavia tilaisuuksia pari- tai monisuhteessa eläville sateenkaari-ihmisille. Tuokioon osallistutaan yhdessä kumppanin tai kumppanien kanssa. Tuokio koostuu vapaaehtoisohjaajan pitämästä alustuksesta tuokion teemaan sekä työskentelystä annettujen harjoitusten parissa oman/omien kumppani(e)n kanssa. Omasta rakkaussuhteesta ei keskustella muiden osallistujien kanssa.

Mukaan voivat osallistua kaikki paris- ja moniskunnat, joissa yksi tai useampi kumppaneista kuuluu sukupuoli- ja/tai seksuaalivähemmistöön ja jotka haluavat rakentaa ja hoitaa suhdettaan. Kaikenikäiset osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita. Suhde voi olla tuore, tai takana voi olla jo pidempi yhteinen matka.

Tilaisuus ei sovellu akuutissa kriisissä oleville. Tilaisuus on tarkoitettu aikuisten yhteiseksi hetkeksi, joten lapsia ei voi ottaa tuokioon mukaan.

Lisätietoja: https://bit.ly/2GdmZ70

Date

lauantai 18.5.2019
Expired!

Time

17:30 - 20:30

More Info

Read More

Location

Kansalaistoiminnankeskus Matara
Kansalaistoiminnankeskus Matara Jyväskylä Finland 40100
Read More