Logokilpailu 2023-2024

Polyamoria ja monisuhteisuus ry on viime vuosina uudistanut sääntöjään, kirkastanut ydinkohderyhmäänsä ja selkeyttänyt arvojaan. Samalla on käyty jatkuvaa keskustelua siitä pitäisikö yhdistyksen logoa uudistaa. Joten julistamme logokilpailun, jonka tavoitteena on koota ehdotuksiba uudesta logosta ja kuulla jäsenistön ja yhteisön näkemystä siitä mikä kuvastaa yhdistystämme parhaiten.

Nykyinen logomme:

Kilpailun säännöt:

Ehdotukset tulee lähettää 17.12.2023 klo 23:59 mennessä sähköpostilla yhdistys@polyamoria.fi. Myöhästyneitä ehdotuksia ei oteta kilpailuun.

Ehdotuksen tulee sisältää:

  1. Kuvan käsin, tietokoneella, maalaten, piirtäen tms. tehdystä logo luonnoksesta. Logon pitää toimia värillisenä, mustana valkoisella pohjalla ja valkoisena mustalla pohjalla.
  2. Kirjallisen kuvauksen siitä millaisia värejä logoon kuuluu. Itse ehdotuksen ei välttämättä tarvitse olla väritetty.
  3. Kirjallisen kuvauksen siitä mitä logoehdotuksen elementit esittävät, ilmaisevat ja miten ne kuvastavat yhdistyksemme arvoja ja missiota.
  4. Ehdotuksen lähettäjän koko nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Sekä halutessasi nimimerkin.

Voittajaksi valitun logon piirtäjälle maksetaan 100 € palkkio ja kahdelle muulle finalistille 50 € palkkiot.

Lähettämällä ehdotuksen luovutat lähettämäsi luonnoksen tekijänoikeudet yhdistykselle ja annat luvan julkaista nimesi tai nimimerkkisi yhdistyksen verkkosivuilla logoon liittyvissä julkaisuissa.

Kuka tahansa voi osallistua kilpailuun. Mikäli osallistuja on hallituksen jäsenen perhettä tai kumppani tai hallituksen jäsen, kyseinen hallituksen jäsen on jäävi päättämään jatkoon valittavista ja lopullisesta valinnasta valittiin kyseistä ehdotustaan jatkoon tai ei.

2023 hallitus valitsee määräpäivään mennessä lähetetyistä ehdotuksista jatkoon kolme erottuvinta, moderneinta ja yhdistyksen arvoja ja missiota edustavinta, jotka piirrätetään valmiiksi vektorigrafiikka logoiksi graafikolla. Näistä ehdotuksista järjestään suuntaa-antava äänestys jäsenten ja poly-yhteisön keskuudessa keväällä 2024. Vuoden 2024 hallitus tekee päätöksen siitä mikä kolmesta parhaasta voittaa kilpailun ja päättää käytetäänkö sitä yhdistyksen logona vai jatketaanko nykyisellä logolla.

Kysymykset ja kommentit sähköpostilla yhdistys@polyamoria.fi.

Kysymyksiä ja vastauksia kilpailuun liittyen

K: Kuinka monta ehdotusta voin lähettää kilpailuun?

V: Niin monta kuin haluat. Ehdotusten määrää ei ole rajattu.

K: Minne nimeni/nimimerkkini tulee näkyviin?

V: Nimesi tulee hallituksen tietoon, kun lähetät ehdotuksesi. Hallitus valitsee kolme parasta ehdotusta ilman, että käsiteltävien ehdotusten yhteydessä on kiinnitettynä tieto siitä kenen tekemä ehdotus on kyseessä. Suuntaa-antava äänestys tehdään ilman nimeä tai nimimerkkiä. Lopullisen kolmikon osalta nimet/nimimerkit voidaan julkaista kilpailun päätyttyä.