Yhdistyksemme tarjoaa vertaistukea ja tietoa polyamoriasta ja muista kaikkien osallisten yhteisymmärrykseen perustuvista monisuhteisuuden muodoista. Tavoitteenamme on yhteiskunta, jossa jokainen saa olla sellainen kuin on ja polyamoriaan ja monisuhteisuuteen suhtaudutaan hyväksyttynä ihmissuhdemuotona muiden joukossa.

Kahden ihmisen välinen, muut romanttiset ja seksuaaliset suhteet poissulkeva parisuhde ei ole ainoa pätevä tapa elää ja rakastaa, vaan muitakin vaihtoehtoja on. Oleellista on tietoinen valinta siitä, mikä on kenellekin meistä sopivin tapa järjestää ihmissuhteemme. Monilla meistä on useita ja monen tyyppisiä suhteita ja perheemme voivat olla samanlaisia tai hyvin erilaisia kuin kahden aikuisen ja näiden lasten muodostama ydinperhe.

Jollekin monisuhteisuus on kutkuttava idea, toiselle kokeilu, kolmannelle valinta, neljännelle oleellinen osa identiteettiä, viidennelle kiinteä osa jokapäiväistä elämää ja arkea ja toisille yllättävä uusi asia läheisessä. Oli näistä sitten osa tai kaikki sinulle totta: olet tervetullut. Polyamoriset ja monisuhteiset ovat usein hämmennystä herättävä ihmissuhdevähemmistö ja tämä sivusto on tarkoitettu vastaamaan siihen hämmennykseen.

Tarkempaa tietoa siitä mitä polyamoria tai monisuhteisuuden eri muodot ovat löydät tietoa-sivultamme.

Uusimmat kirjoitukset

 • Kesän tarrapaketti tarjoukset!

  Kesä ja Pride-kuukausi on jo nurkan takana. Nyt on hyvä aika varustautua hankkimalla polyaiheisia tuotteita!  Verkkokaupassamme on nyt kesähinnat – polyaiheiset tarrat saatavilla nyt paketteina. Pakettivaihtoehdot ovat: 1) PRIDEPAKKAUS 10€ …

  Lue lisää

 • Hallituksen toukokuun kokouksen kooste

  Polyamoria ja monisuhteisuus ry:n hallitus pyrkii tekemään toiminnastaan läpinäkyvämpää ja tähän liittyen hallitus tulee tulevaisuudessa nostamaan kokouksistaan lyhyen yhteenvedon. Alla yhteenveto toukokuun kokouksesta, joka pidettiin toukokuun alussa.

  Lue lisää

 • Logokilpailun äänestys 13.5. – 2.6.2024

  Polyamoria ja monisuhteisuus ry aloitti logokilpailun viime vuoden lopussa ja valitsi saapuneista ehdotuksista mielestään kolme erottuvinta, moderneinta ja yhdistyksen arvoja ja missiota edustavinta finalistia. Nyt on yhteisöäänestyksen aika! Äänestys on …

  Lue lisää