Polyleiri 2024

Polyamoria ja monisuhteisuus ry järjestää perinteisen Polyleirin Heinolassa 5/6.-8.9.2024 eli perjantaista sunnuntaihin – torstain ollessa valinnainen lisäpäivä.

Leirin teemana on ”turvallisuus monisuhteissa”. Tarkoituksena on herättää ajatuksia ja keskustelua siitä, millaiset asiat lisäävät tai vähentävät omaa tai muiden turvallisuutta monisuhteissa, sekä tarjota osallistujille työkaluja omien suhteiden kehittämiseen turvallisuuden näkökulmasta.

Ohjelmassa on esimerkiksi luentoja, ohjattuja keskusteluhetkiä. joogaa ja Arion Raudesin esitys, unohtamatta perinteisiä halikasoja ja iltasatuja.

Paikka: Kukonnotkon leirikeskus, Heinola (sama paikka kuin viime vuonna)
Aika: 5.-8.9.2024 (to-su tai pe-su)
Ilmoittautumisaika: 18.6.-18.8.2024
Hinta: 250 €/4 pv ja 190 €/3 pv. Jäsenhinta: 230 €/4 pv ja 175 €/3 pv. Lapset ja vapaaehtoiset pääsevät puoleen hintaan.

Leirin hinta sisältää:

  • Majoituksen leirikeskuksessa
  • Pitopalvelun järjestämät ruokailut jokaisena päivänä
  • Yhteiskuljetuksen Lahdesta leiripaikalle ja leiripaikalta takaisin Lahteen
  • Ohjelman leirillä

Leirillä ei tehdä voittoa vaan leirimaksujen on tarkoitus kattaa leirin kulut. Suurimmat kulut ovat pitopalvelu, leiripaikan vuokra ja yhteiskuljetukset.

 

Kummiohjelma:

Yleisön pyynnöstä yhdistys lanseeraa Kummiohjelman Polyleirille osallistumista varten. Leirilippujen hinta vaikuttaa osan mahdollisuuksiin osallistua leirille ja taas osalla olisi mahdollisuus ja halukkuutta maksaa enemmän. Kummiohjelman tarkoituksena on yhdistää nämä toisiinsa. 

Miten se toimii? 

Kummilipun tarvitsijat ilmoittavat leiri-ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka paljon he kykenisivät maksamaan itse ja kuinka paljon tarvitaan tukea. Kummiohjelmaan lahjoittajat puolestaan ilmoittavat samalla lomakkeella, kuinka paljon olisivat valmiita lahjoittamaan yhteisiin kummipottiin. Summa voi olla mitä tahansa.

Kerätystä kummipotista jaetaan tarvittavat tuet kummilipun hakijoille. Kummiliput jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ohjelmaan ilmoittautuminen päättyy aikaisemmin kuin muu leirille ilmoittautuminen, jotta leiritoimikunnalle jää aikaa käydä hakemukset läpi. 

Yhdistys ei takaa kummilipun toteutumista, sillä se riippuu täysin lahjoitusten määrästä. Mikäli kummilippuihin ei kerätä tarpeeksi rahaa, leiritoimikunta on yhteydessä hakijoihin ja keskustelee jatkotoimenpiteistä. 

Lisäksi leirille haetaan Leiriluotseja, joiden tehtävänä olisi auttaa ensikertalaisia pääsemään mukaan leirin tohinaan mahdollisimman helposti. Tämän tarkka sisältö muotoutuu sen mukaan, mitä Leiriluotsit haluavat tehdä. Ideana olisi käydä läpi odotuksia ja käytäntöjä sekä jakaa käytännön vinkkejä leirille. Leiriluotsiksi tai ensikertalaiseksi voi ilmoittautua samalla ilmoittautumislomakkeelle.

Ilmoittautumislomake: https://atom.flomembers.com/…/a87ff679a2f3e71d9181a67b7…

Ilmoittautumisaikaa on 18.8.2024, mutta yhdistys pidättää oikeuden perua torstain leiriosuuden tai koko leirin, jos 31.7.2024 mennessä ei ole tullut tarpeeksi ilmoittautumisia. Ilmoittaudu siis pikaisesti!

Tervetuloa mukaan!

 

Date

torstai - sunnuntai 5. - 8.9.2024

Time

17:00 - 15:00