Hallituksen kesäkuun kokouksen yhteenveto

Yhdistyksen hallitus kokoontui taas kokoustamaan kuun alussa. Alla on tiivistelmä käsitellyistä asioista.

  • Logo: Käytiin läpi logokilpailun yhteisöäänet, äänestys sai 132 vastausta ja yhdistyksen hallitus seisoo yhteisön äänestystuloksen takana. Kaikki finalistit saivat reippaasti ääniä, ja yksi niistä oli selkeä suosikki. Uusi logo julkaistaan ja otetaan käyttöön mahdollisimman nopeasti.
  • Viestintäsuunnitelma: Viestintätiimi esitteli uuden viestintäsuunnitelman, joka perustuu yhdistyksen arvoihin ja missioon. Hallitus on hyvin tyytyväinen viestintätiimin työhön viestintäsuunnitelman ja viestinnän pelisääntöjen parissa.
  • Uutuuskirja: Päätettiin julkaista varapuheenjohtajan kirjoittama lyhyen analyysin uutuuskirjasta Monisuhteinen mies, joka on ensimmäinen miesnäkökulmasta suomeksi kirjoitettu kirja monisuhteisuudesta. Kirjassa on lainattu yhdistyksen sanastoa.
  • Polysanasto: Keskusteltiin tarpeesta päivittää verkkosivujen polysanastoa. Parilta henkilöltä on yhteisödiscordilta tullut päivityspyyntöja koskien esimerkiksi yksisarvistermiä. Pohdittiin työpajatoiminta ja sanasto-toimikunnan perustamista, ja idea kehittyi työpajaksi leirillä, jotta saamme myös jäseniä aktivoitua.
  • Pride ja muut tapahtumat kesällä: Keskusteltiin käytännön asioista Helsinki Pride liittyen, blokkipaikka on haettu ja viestintätiimi välittää tiedon järjestäytymyspaikasta Senaatintorilla kun se on vahvistettu, luultavasti noin viikko ennen kulkuetta. Keskusteltiin yhdistyksen osallistumista muihin prideihin kuten Manse Pride, Vaasa Pride, JLK Pride ja Turku Pride. Keskusteltiin myös Ropeconmiitistä 20.7.
  • Päätettiin teettää tietoturvatestaus yhdistyksen verkkosivulle.
  • Leiritoimikunta jatkaa työtä polyleirin suunnittelussa, ja päätös leirimaksusta tehdään kohta, jotta voimme avata ilmoittautumisen.
  • Pohdittiin erilaisia koulutuksia jäsenistölle syksylle tai ensi keväälle, ja keskusteltiin budjetista. Aiheena voisi olla esimerkiksi Non-violent communication tai muu monisuhteisuuteen liittyvä aihe. Selvittely jatkuu.